Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μεσολόγγι: Παρουσίαση προγράμματος του 30ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων

Μεσολόγγι: Παρουσίαση προγράμματος του 3...

Ξεκινά στις 22 Ιουλίου και ολοκληρώνεται 21 Αυγούστου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 30ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων, το οποίο ξεκινά την 22α Ιουλίου και ολοκληρώνεται 21 Αυγούστου, παρουσιάσθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κων/νος Γιαννόπουλος και η Αντιπρόεδρος Σ. Λαναρά και ο Αντιδήμαρχος Κ. Ρόμπολας.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εκδηλώσεων, επεσήμανε ότι παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, συντάχθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ένα πλήρες πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο βασίσθηκε στην προσφορά, τον εθελοντισμό και το ενδιαφέρον τοπικών φορέων.

Ο Νίκος Καραπάνος, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, παρουσιάζοντας αναλυτικά τις  θεατρικές παραστάσεις αλλά και τις αξιόλογες εκδηλώσεις που τις πλαισιώνουν, ευχαριστώντας παράλληλα  όλους όσους συνέδραμαν με τις ευγενικές χορηγίες τους την διεξαγωγή του 30ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ακολούθως σημείωσε ότι ο εμπλουτισμός του θεσμού όχι μόνο με παραστάσεις αλλά και άλλες εκδηλώσεις, φιλοδοξούν να θέσουν τις βάσεις εξέλιξης μιας πολιτισμικής δραστηριότητας, που να αφορά τη θεατρική παιδεία.

Η κυρία Σοφία Λαναρά, αμέσως μετά παρουσίασε αναλυτικά τις θεατρικές παραστάσεις του φετινού προγράμματος καθώς και τους συντελεστές τους, ενώ τέλος ο αντιδήμαρχος Κ. Ρόμπολαςαναφέρθηκε στην πλήρη προετοιμασία του χώρου ο οποίος και φέτος θα δεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε έγκαιρα η συντήρηση του χώρου στάθμευσης και του δρόμου που οδηγεί στο αρχαίο θέατρο των Οινιάδων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι: Αναπτυξιακή έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων από τον Δήμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture