Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Δάκης είχε ανακαλύψει πρώτος τον Ρουβά, σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας

O Δάκης είχε ανακαλύψει πρώτος τον Ρουβά...

Ο Ρουβάς εμφανιζόταν με άσπρο τζιν και 4 χορεύτριες της κακιάς ώρας

Αίσθηση προξένησαν τα όσα είπε ο αγαπητός τραγουδιστής Δάκης στην εκπομπή JoinUs στο κανάλι Σκάι και τον δημοσιογράφο παρουσιαστή Θανάση Αναγνωστόπουλο το περασμένο Σάββατο, σχετικά με το πώς ανακάλυψε τον μετέπειτα εξαιρετικά δημοφιλή ποπ σταρ Σάκη Ρουβά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο αειθαλής Δάκης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, «ήμουν guest σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα και ξαφνικά βγαίνει ένας νεαρός, θυμάμαι φορούσε ένα άσπρο jean παντελόνι και ένα άσπρο φανελάκι, είχε τέσσερις χορεύτριες της κακιάς ώρας και τραγουδούσε το κομμάτι «Τα μαύρα τα εσώρουχά σου» του Καρβέλα.

Και λέω αυτό το είδος λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή, ήταν τελείως ευρωπαϊκό. Αφού τραγούδησε του είπα “πάρε το τηλέφωνό μου και άμα έρθεις Αθήνα έλα να με βρεις”. Ήρθε αλλά δεν με πήρε. Μου είχε δώσει τότε και εκείνος ένα τηλέφωνο, τον παίρνω και βγαίνει η γιαγιά του στην Κέρκυρα. Μου λέει “ο Σάκης είναι στην Αθήνα” και της λέω “πείτε του να με πάρει”. Και τελικά με πήρε. Έκλεισε την πρώτη του δουλειά, τον πήρα στην δισκογραφική εταιρεία και στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης όπου τραγούδησε και βραβεύτηκε.

Δεν τον βοήθησα για να το αναγνωρίσει, ούτε για να γίνω manager του. Ο Σάκης έγινε αυτό που έγινε. Και αυτή ήταν και η ικανοποίησή μου. Ότι αυτό που φαντάστηκα, έγινε. Δικαιώθηκα. Έχουμε να μιλήσουμε από τον πρώτο του δίσκο».

Ο Δάκης μίλησε και για τη Λάσκαρη και τη Βουγιουκλάκη.

«Στις αρχές του ’70 που ήταν η εποχή της απελευθέρωσης, ο νους μου ήταν στο πώς να επιβιώσω και να βρω δουλειά. Ο κόσμος διασκέδαζε πάρα πολύ. Θυμάμαι τότε στην Αργώ ερχόντουσαν όλες οι μεγάλες φίρμες της εποχής, η Λάσκαρη και η Βουγιουκλάκη χόρευαν όπως βλέπεις τα “οργισμένα νιάτα” σε κάτι παλιές ταινίες. Υπήρχε μια ανεμελιά».

Επίσης παραδέχθηκε πως ήταν λίγο προχωρημένος για την εποχή του αλλά μόνο στη σκηνή και μόνο στις ταινίες.

«Δεν έβαζα κάτι τρελό για να βγω στους δρόμους. Θα ήμουν ευτυχής αν θα μπορούσα να βάλω μια κελεμπία για να μη σκέφτομαι τι θα φορέσω.  Πολλοί συνάδελφοι, πολλοί μαέστροι μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι με αυτό το πράγμα;”. Ξόδευα πολλά λεφτά για τα ρούχα της δουλειάς, της πίστας. Πήγαινα στην Ιταλία και έπαιρνα Versace μόλις έβγαιναν. Γι’ αυτό έφαγα τα λεφτά μου όλα».

Πηγή - followme.gr

Αυτό το Σάββατο live στην Πάτρα οι Μέλισσες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight