Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Χωρίς πιέσεις αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους, την κοινωνική σας ζωή γενικά, τη δικτύωση και την ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Η θετική γωνία Σελήνης-Άρη φέρνει ζωντανές κι ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή γνωριμίες.

Δίδυμοι

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ίσως προχωρήσουν κάποια θέματα, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Ευνοούνται τα ξεκινήματα. Εκτός απ' τα επαγγελματικά, η εστίαση της προσοχής σας σήμερα θα βρίσκεται στην κοινωνική σας εικόνα. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές, χωρίς όμως ιδιαίτερες πιέσεις στην τακτοποίησή τους.

Καρκίνος

Θετική και σχετικά πιο άνετη μέρα για το ζώδιό σας, με περισσότερη αισιοδοξία και χιούμορ. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, φιλοσοφίας και συγγραφής. Η θετική γωνία Σελήνης-Άρη τονώνει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ φέρνει και καλές ερωτικές εξελίξεις.

Λέων

Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, με την ανάγκη να σκεφτείτε και να ψαχτείτε ψυχολογικά. Καλή μέρα για έρευνα και ψυχανάλυση. Η θετική γωνία Σελήνης-Άρη δε, σας τονώνει εσωτερικά και νιώθετε πιο δυνατοί. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα σε θέματα οικονομικά και κληρονομικά, και πιθανόν να προχωρήσουν. Θα είναι και μια ερωτική μέρα.

Παρθένος

Κοινωνική μέρα για εσάς, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Θα υπάρχει συμφωνία και αρμονία, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Άρη ευνοεί τις επαφές και τις καινούργιες γνωριμίες, και σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους με τα ίδια θέλω.

Ζυγός

Δουλειά και χαρά σήμερα, ενώ θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες και εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας. Πιθανόν να σας πιάσει και μια μανία καθαριότητας. Ενασχόληση επίσης με υγεία, διατροφή αλλά και με τα κατοικίδια. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη ευνοεί εργασιακά και οικονομικά θέματα, τα οποία προχωρούν.

Σκορπιός

Ευχάριστη και σχετικά πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, δημιουργία, διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η θετική γωνία Σελήνης-Άρη τονώνει τις δυνάμεις, τον ερωτισμό, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας, ενώ σας ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες.

Τοξότης

Πιο ήσυχη η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας και με ζητήματα ακινήτων. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη σάς βοηθά να προχωρήσετε θέματα οικογενειακά και ακινήτων, όπως επίσης και το κλείσιμο άλλων ζητημάτων. Αυξημένη νοσταλγικότητα.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Μέρα επίσης με σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Αρκετές ιδέες. Ακόμα είναι πιθανές περισσότερες μετακινήσεις ή και ταξιδάκια. Ευνοούνται οι συμφωνίες και η δικτύωση, ενώ υπάρχει περισσότερη ομοφωνία ιδεολογιών και απόψεων με τους γύρω σας. Τόνωση νοητική.

Υδροχόος

Η έμφαση σήμερα πηγαίνει στα οικονομικά σας, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη ευνοεί τις πρωτοβουλίες για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Σχετικά πιο ήσυχη μέρα γενικά, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις, το αίσθημα ασφάλειας.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία ευνοούνται τα ξεκινήματα, οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες. Θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη σάς κάνει δυναμικούς και πιο αποφασιστικούς, ενώ σας ωθεί σε καίριες και σωστές κινήσεις κι ανοίγματα.

Κριός

Ήπια ξεκινά η εβδομάδα, με τη Σελήνη απ' τους “φευγάτους” Ιχθύς να αυξάνει την ανάγκη για απόσυρση, φυγή και περισσότερο ύπνο. Καλή μέρα για να κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα. Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα, την φιλανθρωπία. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη δυναμώνει την ψυχολογία σας και το αίσθημα ελέγχου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being