Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΔΗ-ΣΥ. Πρωτοπορία για το νέο περιστατικό στα χειρουργεία του Καραμανδανείου - "Απ' έξω κούκλα και μέσα..."

Η ΔΗ-ΣΥ. Πρωτοπορία για το νέο περιστατι...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Η Π.Ε.Γ. Δυτικής Ελλάδος της ΔΗ-ΣΥ. Πρωτοπορία με αφορμή το νέο περιστατικό στα χειρουργεία του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ακόμη ένα συμβάν στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, ένα συμβάν που έθεσε εκτός λειτουργίας τα Χειρουργεία, το δεύτερο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. ΣΥΜΒΑΝΤΑ όπου ευτυχώς από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, συμβάντα που φανερώνουν την γύμνια που επικρατεί, παρά τα πάρα πολλά εγκαίνια προσωπικής προβολής που κάθε φορά γίνονται εκεί για δήθεν ¨έργα¨ και ¨παρεμβάσεις¨.

Δυστυχώς απ΄ ότι φαίνεται ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας
¨Απέξω κούκλα και μέσα…. ¨

Αυτό λοιπόν το ¨μέσα¨, το εσωτερικό είναι το ζητούμενο, το εσωτερικό σε κτιριακό επίπεδο – λειτουργικό και έμψυχο δυναμικό, ζητούμενο και κατάσταση που λόγω ανυπαρξίας Σωματείου δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω και το χειρότερο το Προσωπικό το μέσα που προαναφέρουμε να έχει αφεθεί στην τύχη του με αποτέλεσμα: Διώξεις προσωπικού, απειλές, κλήσεις σε απολογία και ενοχοποιήσεις, μετακινήσεις μη αρεστών, τοποθετήσεις παράνομες ακόμη και σε θέσεις ευθύνης και άλλα πολλά.

Και για όλα αυτά δυστυχώς κανείς δεν μιλά:

-   Ούτε η 6η Υ.Πε, που τα γνωρίζει όλα, που της έχουν καταγγελθεί από πολλούς πολλά και διάφορα και μάλιστα πολλάκις.

-   Ούτε από τον Δήμαρχο της Πάτρας, που είναι και Πρόεδρος στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, τον Πρόεδρο που τα ξέρει κι΄ αυτός όλα και δυστυχώς δεν παρεμβαίνει.

-  Ούτε βέβαια από το Υπουργείο που ζει στον κόσμο του, αφήνοντας το έν λόγω Νοσοκομείο χωρίς Διοικητή και δυστυχώς ακόμη και χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο, επί τόσο χρονικό διάστημα.

Τα αφήνουν δηλ. όλα στην τύχη τους, όλα στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ, αφήνουν στο απυρόβλητο και ασύδοτη την ΔΙΟΙΚΗΤΕΥΟΥΣΑ, που αξίζει να επισημάνουμε ότι κακώς και παρανόμως κατέχει την θέση της Διοικητεύουσας, γιατί η θητεία της στην θέση της Δντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας, χάριν της οποίας Διοικητεύει, έχει λήξει προ πολλού και κανένας δεν επιλαμβάνεται ούτε σε αυτό..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις