Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα χέρια της αστυνομίας 33χρονος Αλβανός που λήστευε γυναίκες σε εισόδους πολυκατοικιών και ανελκυστήρες στην Πάτρα

Στα χέρια της αστυνομίας 33χρονος Αλβανό...

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πάνω από επτά κλοπές και ληστείες στις οποίες εμπλέκεται

To μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο δράστης ακολούθησε μια 68χρονη, πεζή, ημεδαπή γυναίκα, ως την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, εισήλθε στον ανελκυστήρα μαζί της και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, εξιχνιάστηκαν τέσσερις ληστείες και τρείς κλοπές, που είχε διαπράξει ο δράστης με την ίδια μεθοδολογία, το τελευταίο τρίμηνο, σε βάρος γυναικών στην Πάτρα.

Σημειώνεται, ότι ο 33χρονος εντόπιζε πεζές γυναίκες, τις οποίες ακολουθούσε μέχρι την οικία τους, όπου κατά την είσοδο τους στον ανελκυστήρα, με την άσκηση σωματικής βίας ή με αιφνιδιαστική κίνηση, τους αφαιρούσε τις τσάντες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις