Τη Δευτέρα 16 Μαΐου
Την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, η Χριστιανική Στέγη Πατρών, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», διοργανώνουν για ακόμη μία φορά, Εθελοντική Αιμοληψία, στους χώρους της Χριστιανικής Στέγης Πατρών, στην οδό Παντανάσσης 61, στο κέντρο της Πάτρας.
Η Αιμοδοσία πρόκειται να ξεκινήσει στις 6:00 και να ολοκληρωθεί στις 8:30 το απόγευμα, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Χριστιανικής Στέγης Πατρών
Ξέρουμε όλοι ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε έμπρακτα, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.
H Παρουσία η δική μας και όλων των γνωστών μας είναι εξαιρετικά αναγκαία! Προσδοκούμε την συμμετοχή όλων!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










