Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ανακριτή Πατρών απολογείται σήμερα η θεία που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της- Πανελλήνιος σάλος για την 37χρονη-Τι υποστηρίζει η ίδια

Στον ανακριτή Πατρών απολογείται σήμερα ...

Στο νοσοκομείο παραμένει το παιδί

Αίσθηση πανελλαδικά έχει προκαλέσει η υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο η 37χρονη θεία του, φέρεται να το έβαζε να χαΐδεύεται και να ποζάρει σε άσεμνες στάσεις, μπροστά στην κάμερα του κινητού της, βιντεοσκοπώντας την.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν  ότι δύο από τα βίντεο που βρέθηκαν είναι αρκετά πρόσφατα κι εκτιμάται ότι η γυναίκα θα τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Η 37χρονη θεία, αδελφή της μητέρας του 8χρονου κοριτσιού, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, εν συνεχεία στον Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα  Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Πάτρα: Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα, το άτυχο 8χρονο κοριτσάκι που βιντεοσκοπούσε γυμνό, η ίδια του η θεία!

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η 37χρονη, που βιντεοσκοπούσε γυμνή, σε άσεμνες στάσεις, την 8χρονη ανιψιά της

Το παιδί παραμένει εξακολουθεί να παρακολουθείται από ειδικούς στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ποιο ίδρυμα θα το φιλοξενήσει


Πάτρα: Αναζητούν το ίδρυμα που θα φιλοξενήσει την 8χρονη - Αύριο στον ανακριτή η θεία της που την ανάγκαζε να χαϊδεύεται και τη βιντεοσκοπούσε

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις