Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Κοσκινά:Η μοναδική Πατρινή που πέρασε στο x factor ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ-BINTEO

Ελένη Κοσκινά:Η μοναδική Πατρινή που πέρ...

Εντυπωσίασε με τραγούδι της Adele

Δυο ήταν οι Πατρινοί συμμετέχοντες  που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του x-factror. Πρόκειται για την βασιλική Μουρίκη και την Ελένη Κοσκινά, οι δυο Πατρινές από την ομάδα της Τάμτα διεκδίκησαν από μια θέση στα lives του show και έδωσαν … «μάχη» για να τα καταφέρουν.

Τι συνέβη όμως τελικά;

Η Βασιλική Μουρίκη που τραγούδησε το “Back to black” δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Μάλιστα στο facebook έγραψε:

Δεν θα πω τα κλισέ του τύπου ''το ταξίδι μου μόλις τελείωσε αλλά...'' αντιθέτως θα πω πως το δικό μου ταξίδι ΜΟΛΙΣ ξεκίνησε και σας θέλω δίπλα μου γιατί θα είναι έντονο, δύσκολο ίσως, επίπονο ενίοτε, μα πάντα ευχάριστο γιατί θα αγναντεύω από μακριά το όνειρό μου και κάθε βήμα που θα κάνω μπροστά, τόσο θα αγγίζω ένα κομμάτι αυτού! Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα, πίστη στη δύναμη των ανθρώπων γενικότερα πως μπορούν να πετύχουν αρκεί να έχουν ένα στόχο, κάτι μέσα τους που να τους καίει και να τους κινητοποιεί να το παλέψουν! Αν δεν δώσεις μόνος σου τις δικές σου μάχες δεν θα χαρείς ποτέ την όποια επιτυχία σου.
Η ευτυχία είναι στιγμές, θέλω αυτές να τις ζήσουμε παρέα

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με ακολουθούν από όταν ξεκίνησα στα 15-16 μου χρόνια, όσους με πίστεψαν και με στήριξαν μετέπειτα, καθώς και τους νέους μου φίλους. Ευχαριστώ το show του XFactor που έδωσε την ώθηση να προωθήσω αυτό που κάνω. Ευχαριστώ τους 4 κριτές για ό,τι άκουσα από τα χείλη τους ως τώρα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τα παιδιά του Xfactor για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε και θα μοιραζόμαστε για όσο θελήσει ο καθένας.
Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα σε όλους!

Υ.Γ Έχοντας εικόνα από ''μέσα'', αλλά και αντιμετωπίζοντας γενικά με θετικότητα ορισμένα πράγματα, δεν υπήρξε ούτε ένα ''σκάρτο'' παιδί εκεί που βρέθηκα κι εγώ. Είναι όλοι τους μοναδικοί και υπέροχοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο

Πανέμορφα πράγματα έρχονται πολύ πολύ σύντομα! Μείνετε δίπλα μου...
Δεν σας λέω τίποτα παραπάνω, δείτε με τα δικά σας μάτια και ακούστε με τα δικά σας αυτιά όταν έρθεις η στιγμή “.

Η Ελένη Κοσκινά έκανε την ανατροπή. Ενώ διαγωνίστηκλε ερμηνεύοντας το «Someone like you» έπεισε την Τάμτα να σηκώσει την Τόψη και να πάρει αυτή την καρέκλα της. Είναι η μοναδική Πατρινή που κατάφερε να μπει στα lives του φετινού x-factor!΄

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου,Μαριώ, Ραλλία Χρηστίδου, Νίκος Μακρόπουλος έρχονται τις επόμενες μέρες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight