Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο οίκος μόδας Channel έκανε «απόβαση» στην Κούβα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο οίκος μόδας Channel έκανε «απόβαση» στ...

Επίδειξη για λίγους…

Μια ολόκληρη λεωφόρος στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, αποκλείστηκε, ώστε να περπατήσουν σε αυτή τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα του οίκου Chanel.

Πρόκειται για την πρώτη επίδειξη υψηλής ραπτικής που πραγματοποιείται στο νησί και η οποία χαρακτηρίζεται από πολλά διεθνή ΜΜΕ ως ακόμη μια κίνηση για την «άλωση» της Κούβας από την καπιταλιστική Δύση.

Κι αν η δωρεάν συναυλία των Rolling Stones πριν από λίγο καιρό στην Κούβα είχε χαρακτηριστεί ιστορική και έγινε δεκτή με αρκετό ενθουσιασμό δεν συνέβη το ίδιο με την επίδειξη μόδας που ακολούθησε την άφιξη του πρώτου αμερικανικού κρουαζιερόπλοιου στο νησί.

Ακριβοπληρωμένα μοντέλα, διάσημοι ηθοποιοί και άλλοι σελέμπριτις - μεταξύ αυτών και ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που ελπίζει να γίνει μοντέλο - βρέθηκαν στην Αβάνα για να παρακολουθήσουν την επίδειξη ρούχων εμπνευσμένων από την προεπαναστατική Κούβα.

Όμως τα τεράστια μέτρα ασφαλείας ουσιαστικά απέκλεισαν την μεγάλη πλειοψηφία των Κουβανών. Όσοι κάτοικοι της Αβάνας προσπάθησαν να παρακολουθήσουν την επίδειξη έμειναν πίσω από τα οδοφράγματα ή κοιτούσαν από τα μπαλκόνια.

Πηγή

 

Πηγή βίντεο: AFP news agency

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις