Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ραμπαβίλας, Βέρρας και άλλα 8 στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπέρ Δημαρά με επιστολή σε Παπανδρέου

Ραμπαβίλας, Βέρρας και άλλα 8 στελέχη το...

Γιατί δεν ερχόμαστε στη συγκέντρωση, γιατί ψηφίζουμε τον Γιάννη Δημαρά

Υπέρ του Γιάννη Δημαρά τάσσονται με ανοιχτή τους επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, δέκα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο γνωστός γιατός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος Παναγιώτης Ραμπαβίλας και ο πρώην βουλευτής Αχαϊας Μιλτιάδης Βέρρας. Στην επιστολή που απευθύνουν στον Πρωθυπουργό, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στην Πάτρα, τον καλούν να "μην διχάσει αλλά να ενώσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ" αποφεύγοντας να εγγείρει διλήμματα στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που κάνουν την επιλογή να ψηφίσουν τον Γιάννη Δημαρά.

Ο κ. Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Ο κ. Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Ο κ. Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Η ανοιχτή επιστολή που τού απευθύνουν έχει ως εξής:

"Προς τον Πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Εξοχότατε Πρόεδρε

Στη ζωή μας είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να υποδεχθούμε πολλές φορές κάποιον Παπανδρέου στην Πάτρα, ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ως Πρωθυπουργό της χώρας.

Έρχονταν πάντα νιώθοντας ότι βρίσκονται στη δική τους πόλη, η οποία τους ανταπέδιδε τα αισθήματα, με την “αιώνια” στήριξή της. Καλώς ορίζεις σήμερα και συ, για ακόμα μία φορά.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ότι η επίσκεψή σας πρέπει να είναι προσκλητήριο ενότητας για την κοινωνία και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και να μην την αξιοποιήσουν κάποιοι για αλλότριους και ιδιοτελείς σκοπούς. Δεν θα είναι σήμερα όλο το ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο της ΕΑΠ. Και δεν θα είναι όχι γιατί δεν θέλει ή δεν χωράει, αλλά επειδή κάποιοι διαδίδουν ότι όσοι κάνουμε την επιλογή να ψηφίσουμε για Δήμαρχο τον Γιάννη Δημαρά, δεν έχουμε θέση εκεί μέσα.

Ελπίζουμε να μην τους ακούσετε.

Γιατί είναι πολλοί από το ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν τον Γιάννη Δημαρά, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν το μεγάλο και ενιαίο ΠΑΣΟΚ σε κανέναν από αυτούς που, αντί να ενώνουν, διχάζουν.

Στην Πάτρα συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον: πολίτες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ αλλά και πολίτες που ψηφίζουν Ν.Δ. ή Συνασπισμό, Δημοκρατική Αριστερά ή έχουν άλλες πολιτικές προτιμήσεις εναποθέτουν τις ελπίδες τους, για να διοικηθεί η πόλη, σε ένα κοινά αποδεκτό πρόσωπο, αδιαφορώντας για την κομματική του καταγωγή. Δεν φτιάξαμε κάποιο νέο κόμμα, όλοι εμείς. Απλά, διακρίναμε στον Γιάννη Δημαρά την ικανότητα, το ήθος και την εργατικότητα που πρέπει να έχει ο Δήμαρχος της Πάτρας.

Και επειδή κουραστήκαμε να βλέπουμε αυτή την πόλη να χειροτερεύει, αντί να προοδεύει, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε έναν άνθρωπο που μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο.

Στην Πάτρα, διαμορφώθηκε ένα μαζικό λαϊκό κίνημα, που απαιτεί και διεκδικεί να πάρει τις τύχες της πόλης του στα χέρια του. Και ως ΠΑΣΟΚ οφείλουμε όχι μόνον σεβασμό, αλλά και στήριξη στα μαζικά κινήματα. Αυτό απαιτεί και επιβάλλει η ιδεολογία μας.

Γι' αυτό μην επιτρέψετε σήμερα να επικρατήσουν διχαστικές αντιλήψεις και πρακτικές.

Οι δημοτικές εκλογές θα τελειώσουν στις 14 Νοεμβρίου. Και εμείς θέλουμε να έχουμε την ικανοποίηση ότι ως πολίτες της Πάτρας κάναμε το χρέος μας για την πόλη μας, αλλά και ως μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουμε να δίνουμε τους αγώνες μας για το καλό της χώρας. Μην επιτρέψετε, λοιπόν, να υψωθούν διχαστικά τείχη ανάμεσά μας.

Γιατί το διχασμό θα τον πληρώσουν και η Πάτρα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

Ως Πρωθυπουργός αγκαλιάστε όλη την κοινωνία και ως Πρόεδρος του Κινήματος το όλο και ενιαίο ΠΑΣΟΚ και στείλτε το μήνυμα ότι η επίσκεψη ενός Παπανδρέου στην Πάτρα συνεχίζει να αποτελεί προσκλητήριο ενότητας.

Τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ

Αντωνέλλος Κώστας, έμπορος, τ. γραμματέας Τομεακού Γραφείου Επαγγελματοβιοτεχνών Πάτρας

Βέρρας Μιλτιάδης, γιατρός, τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ, τ. πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

Βιδάλης Γιώργος, εργοδηγός, τ. μέλος Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ

Καπράλος Γιάννης, εκπαιδευτικός, τ. μέλος τριμελούς Γραμματείας Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ

Μπούρδος Γιώργος, λογιστής, τ. μέλος Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ

Παπαδημητρίου Χρήστος, καθηγητής Πανεπιστημίου, τ. μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Παπασωτηρόπουλος Βασίλης, καθηγητής ΑΤΕΙ, τ. γραμματέας Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Εργαζόμενης Νεολαίας.

Δόκτωρ Ραμπαβίλας Παναγιώτης, τ. μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματείας Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ

Τσιώτσης Ευάγγελος, χημικός μηχανικός, τ. Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Φιλιππάτος Πέτρος, δ. υπάλληλος, τ. μέλος Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις