Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει την Παρασκευή η Παναγία Τρυπητή - Ανοιχτά παλιό και νέο λιμάνι Αιγίου

Πανηγυρίζει την Παρασκευή η Παναγία Τρυπ...

Για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών

Την πολιούχο του Παναγία Τρυπητή τιμά το Αίγιο την Παρασκευή που έρχεται. Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Προσκυνήματος της Ζωοδόχου Πηγής-Παναγίας Τρυπητής και προς διευκόλυνση των πολιτών στο Ιερό Προσκύνημα, οι δύο λιμενικές εγκαταστάσεις (του Παλιού και Νέου Λιμένα) στο Αίγιο θα παραμείνουν ανοιχτές προς εξυπηρέτηση των προσκυνητών από 4/5/2016 έως και 6/5/2016, σε εκτέλεση σχετικής απόφασης ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.

Η οδός Ψαρρών στο Τμήμα της χερσαίας λιμενικής ζώνης από το Ιερό Προσκύνημα έως και την συνάντησή της με την οδό Μενελάου στα όρια των Γραφείων του Λιμενικού Τμήματος θα παραμείνει κλειστή με ευθύνη του Γ΄ Λ/Τ Αιγίου προς εξυπηρέτηση των προσκυνητών. Οι λιμενικές εγκαταστάσεις και η οδός Ψαρρών θα φωταγωγηθούν από 4/5/2016 έως και 6/5/2016.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων κ. Απόστολος Ζεντέφης θα μεριμνήσει για την κάλυψη των λιμενικών εγκαταστάσεων με security προς υποβοήθηση του έργου του Γ΄ Λ/Τ Αιγίου.

Δεν επιτρέπεται την προσέγγιση πλοίων καθώς και τη διακίνηση εμπορευμάτων από τον Παλιό και τον Νέο Λιμένα από 4/5/2016 έως και 6/5/2016. Παρακαλούνται οι ναυτικοί πράκτορες να φροντίσουν εγκαίρως για τη διακίνηση των εμπορευμάτων και πριν τις 4/5/2016.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που το Γ΄ Λ/Τ Αιγίου κρίνει απαραίτητη την προσέγγιση πλοίου στις λιμενικές εγκαταστάσεις, χωρίς να πραγματοποιήσει φορτο-εκφόρτωση και διακίνηση εμπορευμάτων, θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.

Η πιάτσα των ταξί που λειτουργεί επί της οδού Ψαρρών θα μεταφερθεί εντός του Παλιού Λιμένα Αιγίου από τις 4/5/2016 έως και τις 6/5/2016.

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από την οδό Ζωοδόχου Πηγής προς την παλιά λιμενική εγκατάσταση και από την οδό Ζωοδόχου Πηγής προς τον οικισμό Μυρτιάς και μέσω της οδού Μενελάου στο καινούριο λιμάνι.

 

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις