Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανάσταση στο Κατάκολο έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάσταση στο Κατάκολο έκανε ο Παναγιώτης...

Μακριά από την εκλογική του περιφέρεια

Μακριά από την εκλογική του περιφέρεια έκανε Πάσχα ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και η σύζυγός του. Ο κ. Κουρουμπλής επέλεξε τον τόπο που αποτελεί “πονοκέφαλο” λόγω σκουπιδιών τους τελευταίους μήνες, την Ηλεία και συγκεκριμένα το Κατάκολο και βρέθηκε την Ανάσταση, δίπλα στο δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Διακριτικά ο υπουργός Εσωτερικών παρακολούθησε την Αναστάσιμη λειτουργία και λίγες στιγμές μετά το “Χριστός Ανέστη” αντάλλαξε ευχές με τους παράγοντες που τον συνόδευαν.

 

Πλήθος κόσμου στο Κατάκολο

Μια από τις πιο όμορφες αναστάσιμες βραδιές ήταν αυτή στο Κατάκολο. Με καλό καιρό σχεδόν καλοκαίρι, η προσέλευση του κόσμου υπήρξε αθρόα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο π. Παναγιώτης Αθανασόπουλος εξήλθε του Ιερού Ναού στο μπαλκόνι πάνω από την πλατεία του Κατακόλου. Κάποιοι ανυπόμονοι έριχναν βεγγαλικά λίγα λεπτά πριν το “Χριστός Ανέστη” και όταν αυτό ακούστηκε από το στόμα του ιερέα, η νύχτα στο Κατάκολο έγινε μέρα. το ομορφότερο θέαμα προσέφερε ο μετρ του είδους Γιάννης Ανδρικάκης που από το χώρο της μαρίνας “στόλισε” με τα βεγγαλικά του τον ουρανό της περιοχής…

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις