Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 5 Μαΐου έρχεται στις ελληνικές αίθουσες το θρίλερ «Friend Request»

Στις 5 Μαΐου έρχεται στις ελληνικές αίθο...

Σε διανομή από την εταιρεία Tanweer - Αναμένεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

H ταινία «Friend Request» που είναι ένα αγγλόφωνο υπερφυσικό techno-thriller σε σκηνοθεσία του 44χρονου Simon Verhoeven από το Μόναχο, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου 2016, σε διανομή από την εταιρεία Tanweer, και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το σενάριο είναι των Matthew Ballen, Philip Koch και Simon Verhoeven, και παίζουν οι Alycia Debnam-Carey, William Moseley, Connor Paolo, Brit Morgan, Brooke Markham, Sean Marquette και Liesl Ahlers.

Η Λόρα είναι μια δημοφιλής φοιτήτρια που ζει μια συνηθισμένη φοιτητική ζωή, μοιράζοντας την με τους φίλους της στο Facebook. Όταν θα αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας από μια μοναχική κοπέλα στην τάξη της, την Μαρίνα, χωρίς να το θέλει, θα θέσει σε κίνηση μια τρομακτική κατάρα. Η Μαρίνα πεθαίνει ξαφνικά, αλλά η σελίδα της στο Facebook συνεχίζει να παρενοχλεί την Λόρα και τους φίλους της.

Πολύ σύντομα, η online παρενόχληση τους γίνεται πραγματικός κίνδυνος για τις ζωές τους. Όταν ένας μετά τον άλλο, οι φίλοι της αρχίζουν να παθαίνουν φρικιαστικά ατυχήματα, η Λόρα αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της κατάρας, πριν το κακό που την καταδιώκει, σκοτώσει εκείνη και όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Το σενάριο είναι αρκετά πρωτότυπο και επίκαιρο. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί στη Γερμανία και πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να παίζεται και στην Αγγλία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Αλίσια Ντέμπναμ Κερ («Fear the Walking Dead»), Μπριτ Μόργκαν («Freeloaders»), Κόνορ Πάολο («Gossip Girl») και Γουίλιαμ Μόουζλι (ταινίες «Chronicles of Narnia»).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture