Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

5 πραγματικά σημαντικοί λόγοι να χάσετε βάρος και... να φροντίζετε τη διατροφή σας

5 πραγματικά σημαντικοί λόγοι να χάσετε ...

…για να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα!

Ξεχάστε όλα τα πρέπει που βάζετε κατά καιρούς στον εαυτό σας, ξεχάστε τη γνώμη των άλλων, ξεχάστε και τις αυξημένες τιμές χοληστερόλης/τριγλυκεριδίων κλπ που ο γιατρός σας είπε να προσέξετε. Σας δίνουμε 5 ακόμα πιο σημαντικούς λόγους να φροντίζετε τον εαυτό σας!

-Θα κινείστε πιο άνετα και θα πάψουν να σας πονάνε τα πόδια σας

Πολύ συχνά το παραπάνω βάρος επιβαρύνει τις αρθρώσεις με αποτέλεσμα οι κινήσεις να γίνονται πιο δύσκολες και συχνά επίπονες, βάζοντάς μας σε ένα φαύλο κύκλο. Τόσο η ενδυνάμωση όσο και η απώλεια βάρους μπορούν να βελτιώσουν το πρόβλημα και να σας δώσουν πίσω την ευκινησία σας!

-Θα ξεκουράζεστε περισσότερο το βράδυ

Τα μεγάλα γεύματα αργά το βράδυ καθώς και η συσσώρευση του λίπους στην κοιλιά περιπλέκουν τόσο την αναπνευστική όσο και τη γαστρεντερική λειτουργία με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η ποιότητα του ύπνου. Και οι διαταραχές του ύπνου επηρεάζουν πολύ συχνά και τον τρόπο που τρέφεστε.

-Θα ευχαριστιέστε παραπάνω το φαγητό σας

‘Έρευνες δείχνουν πως οι άνθρωποι με αυξημένο βάρος έχουν ελαφρώς διαστρεβλωμένη αντίληψη της γεύσης ενώ η ευχαρίστηση που προσλαμβάνουν διαφοροποιείται ανάλογα με την ψυχολογική τους κατάσταση. Θέτοντας το φαγητό σας σε ένα πιο λογικό πλαίσιο θα καταφέρετε να το απολαμβάνετε περισσότερο και χωρίς να σας επιβαρύνει.

-Θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας (και δε θα αρρωσταίνετε τόσο συχνά)

Η καλή διατροφή μας προστατεύει τόσο από το συχνό κρυολόγημα όσο και από χρόνιες ασθένειες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Μερικά παραπάνω φρούτα και λαχανικά είναι μόνο η αρχή για να θωρακίζεται το σώμα σας κάθε εποχή.

-Θα φροντίζετε τον εαυτό σας και θα νιώθετε πραγματικά καλά

Το έχουμε ξαναγράψει καθώς μας το τονίζουν όλοι όσοι έρχονται εδώ: το πόσο καλά νιώθουμε με τον ευατό μας δεν περιγράφεται με λόγια και νομίζουμε πως αξίζει να το ζήσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της απώλειας βάρους αλλά και για να μπορέσετε να τα κάνετε όλα αυτά πράξη, απευθυνθείτε στο Ευτροφία για μία εξατομικευμένη προσέγγιση.

Info:

Ευτροφία-διατροφικό εργαστήρι

Μαιζώνος 52, 26221, Πάτρα

Facebook: eutrofiapatra

Website: www.eutrofia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being