Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λάμψη από Αντζελίνα στο Μαξίμου- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα- Η Τζολί αναχώρησε για Ειδομένη- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λάμψη από Αντζελίνα στο Μαξίμου- Ολοκληρ...

Δείτε φωτό από την επίσκεψη στον Πειραιά

Νεώτερη ενημέρωση: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μαξίμου. Η Αντζελίνα Τζολί  έφυγε κατευθείαν για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Από εκεί θα κατευθυνθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επισκεφθεί την Ειδομένη και το κέντρο προσφύγων στα Διαβατά.

 

Νεώτερη ενημέρωση:  Με την πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Βρίσκομαι εδώ ώστε να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης» τονίζει σε δελτίο Τύπου για την επίσκεψή της στην Ελλάδα η πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ.

«Αναμένω με ενδιαφέρον να συναντήσω τις αρχές, τους εταίρους και τους εθελοντές που εργάζονται στο πεδίο προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες και να διασφαλιστεί η προστασία των ευάλωτων ανθρώπων» σημειώνει.

 

 

Νωρίτερα: Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν από λίγο η Αντζελίνα Τζολί η οποία σε λίγο θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες - Το απόγευμα συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις