Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πατρινό Καρναβάλι: Εντυπωσίασαν τα πληρώματα με τις ευφάνταστες στολές, το κέφι και την αισιοδοξία τους, στη νυχτερινή παρέλαση– ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πατρινό Καρναβάλι: Εντυπωσίασαν τα πληρώ...

Χιλιάδες καρναβαλιστές φώτισαν τη νύχτα

Τριάντα χιλιάδες καρναβαλιστές φώτισαν τη νύχτα της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου, στη ποδαράτη παρέλαση. Ένα ανθρώπινο ποτάμι κεφιού, ενθουσιασμού, χαράς και δημιουργίας, πλημμύρισε την οδό Κορίνθου και με τον χορό και το τραγούδι του, αποδεικνύοντας ότι η Πάτρα είναι και θα είναι η πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τα φωταγωγημένα άρματα με πρώτο του Βασιλιά, πλουτοκράτη, Καρνάβαλου, καθώς φέτος τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου του Δήμου είναι αφιερωμένα στην πολιτική, κατά κύριο, λόγο σάτιρα.

Εντυπωσιακή πάνω στο άρμα της μέσα στη θάλασσα των χρωμάτων, ήταν και η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού,  η 19χρονη Δήμητρα Οικονομοπούλου.

Η παρέλαση συνεχίστηκε με τα πολύχρωμα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, με τις ευφάνταστες και πρωτότυπες στολές τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα πληρώματα εκείνα, κυρίως τα πολυπληθή, τα οποία επανέλαβαν τον κοινότυπο εαυτό τους.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2016.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture