Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια υπερβολική όψη με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες ωθεί σε διάφορες ακρότητες και σε υπερβολικές αντιδράσεις. Δεν πρόκειται για μια δυσάρεστη επιρροή, εφιστά την προσοχή όμως στην επιπολαιότητα, την αφέλεια και σε ασύμφορα ανοίγματα. Μην αγνοείτε κάποιους ανθρώπους ή και τον εαυτό σας.

Κριός

Λόγω της αντίθεσης Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να είστε αρκετά επιπόλαιοι σε θέματα εργασίας αλλά και υγείας. Ίσως δεν δίνετε την προσοχή που πρέπει και δεν έχετε και αρκετή διάκριση σε ορισμένα πράγματα. Προσέξτε τις υπερβολές στη διατροφή. Μην αμελείτε λεπτομέρειες. Αποφύγετε την τεμπελιά.

Ταύρος

Σε κάποιες ακρότητες στα ερωτικά αλλά και με φίλους ωθεί αυτές τις μέρες η πληθωρική αντίθεση Ήλιου-Δία, ενώ μπορεί να αντιμετωπίζετε τους άλλους κάπως επιπόλαια. Επίσης προσέξτε να μην κάνετε σχέδια που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς. Ακόμα, επιπόλαιοι χειρισμοί μπορεί να γίνουν με τα παιδιά. Δεν είναι ωστόσο “δυσάρεστη” όψη.

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα σας ωθεί αυτές τις μέρες σε αρκετές υπερβολές, ίσως και σε φανατισμό ή σε άλλες ακρότητες. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με το φαγητό. Επίσης φροντίστε να μην λειτουργείτε ανεύθυνα κι επιπόλαια στα επαγγελματικά. Μια όψη που διογκώνει τις καταστάσεις και τα συναισθήματα, ενώ χρειάζεται καλύτερη διάκριση.

Καρκίνος

Η υπερβολική πίστη στις καταστάσεις μπορεί αυτές τις μέρες να σας κάνει να λειτουργείτε επιπόλαια, με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα να ωθεί επίσης σε απερίσκεπτα και υπερβολικά λόγια, αλλά και σε κακές εκτιμήσεις, κυρίως σε σπουδές και νομικές υποθέσεις. Μια όψη που αυξάνει τον φανατισμό. Μην είστε εύπιστοι.

Λέων

Σε σπατάλες και σε απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις σας ωθεί αυτές τις μέρες η επιπόλαιη όψη Ήλιου-Δία, η οποία βγάζει μεν τον large εαυτό σας, όμως είναι πιθανό να κάνετε κακές εκτιμήσεις και να λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά τελικά σε κάποια επίπεδα. Προσέξτε τις αγορές που δεν αξίζουν τα χρήματά τους. Υπερβολές γενικά στις απολαύσεις.

Παρθένος

Ενεργοποιείται αυτές τις μέρες απ' τον Ήλιο ο πληθωρικός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι' αυτό είναι πιθανό να κάνετε διάφορες υπερβολές, ή να αντιμετωπίζετε ανθρώπους και καταστάσεις επιπόλαια. Προσέξτε την αφέλεια και τις ακρότητες όλων των ειδών. Μπορεί να έχετε και κάποιες καλές εξελίξεις ωστόσο, ειδικά σε σχέσεις, συνεργασίες, προσωπικούς στόχους.

Ζυγός

Επαγγελματικά αλλά και θέματα υγείας είναι πιθανό αυτές τις μέρες να αντιμετωπίζονται επιπόλαια, με  την πληθωρική όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα να σας κάνει να έχετε υπερβολική πίστη στις καταστάσεις, κάτι που ίσως γυρίσει εναντίον σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, μην κάνετε υπερβολές. Φανείτε πιο επιμελείς και λεπτομερείς στη δουλειά σας.

Σκορπιός

Αν και δεν είναι μια δυσάρεστη επιρροή, η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε υπερβολές διαφόρων ειδών, στη διασκέδαση, στις απολαύσεις, ή σε ακρότητες με τις παρέες σας. Επίσης προσέξτε για λίγες μέρες ακόμα να μην λειτουργείτε επιπόλαια στα ερωτικά. Τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον ίσως κι αυτά γίνονται απερίσκεπτα.

Τοξότης

Βγάζει τον αφελή κι επιπόλαιο εαυτό σας αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που εφιστά την προσοχή σε υπερβολές κάθε είδους. Φροντίστε να μην παρασύρεστε κι εκδηλώνεστε εκτός μέτρου. Τάσεις φανατισμού. Κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων κι επαγγελματικών χρειάζονται προσοχή από απερίσκεπτες κινήσεις.

Αιγόκερως

Λέγονται διάφορες υπερβολές αυτές τις μέρες με την πληθωρική αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αν και αυξάνει ταυτόχρονα και το χιούμορ. Όμως προσέξτε τα επιπόλαια λόγια αλλά και τις απερίσκεπτες συμφωνίες. Αυξάνει τον φανατισμό η όψη αυτή. Επίσης φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί σε σπουδές, εξετάσεις, αλλά και σε ζητήματα νομικά.

Υδροχόος

Τα επιπόλαια οικονομικά ανοίγματα και οι σπατάλες θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με την υπερβολική όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μπορεί να ωθεί σε απερίσκεπτες κινήσεις ή αγορές, και σε κακές εκτιμήσεις. Δεν αποκλείονται και έσοδα ωστόσο. Επίσης προσέξτε τις υπερβολές στις απολαύσεις αλλά και στην τεμπελιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being