Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

107 συμφωνίες εκθετών για τη Westia 2016, 38 ημέρες πριν το άνοιγμα της έκθεσης

107 συμφωνίες εκθετών για τη Westia 2016...

Τις παρέδωσε ο Σύλλογος Εστίασης & Αναψυχής στον κ. Στέλιο Παρδαλόπουλο, εκπρόσωπο της EXPOSYSTEM

Στην τελική ευθεία μπαίνει η WESTIA 2016, η πρώτη κλαδική έκθεση Εστίασης, Αναψυχής και Τουρισμού, ύστερα από την παράδοση των πρώτων 107 από τα 130 περίπτερα σε υπογεγραμμένα συμφωνητικά από τους συμμετέχοντες, στον κ. Παρδαλόπουλο. Η WESTIA 2016 θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στη Πάτρα, το τριήμερο 9-11 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο Δ.Σ. του Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α., τον διοργανωτή της έκθεσης, τον κ. Δημήτρη Κούτρα, τον Εμπορικό Διευθυντή της έκθεσης και τον κ. Στέλιο Παρδαλόπουλο, τον Τεχνικό Διευθυντή της EXPOSYSTEMS. Η EXPOSYSTEMS, η οποία έχει αναλάβει τις τεχνικές υποδομές της WESTIA 2016 είναι ίσως η πιο πολύπειρη εταιρεία στον ελληνικό χώρο σε αυτόν τον τομέα, έχοντας την εμπειρία μεγάλων, διεθνών κι εθνικών κλαδικών εκθέσεων, όπως η HO.RE.CA., η FOODEXPO, η PROWEIN (η μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου για το κρασί) στη Γερμανία,  η ΙΤΒ (International Tourism Berlin, η μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό της Ευρώπης) στο Βερολίνο, η SIAL (η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων) στο Παρίσι και πολλές άλλες.

Ο κύριος Παρδαλόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη πορεία της προετοιμασίας της έκθεσης, το επαγγελματικό επίπεδο προβολής της,  τόσο από τα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσο κι από την υπαίθρια διαφήμιση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να συγκρίνει τη WESTIA 2016 με εκθέσεις - θεσμούς του Ελλαδικού χώρου.


Ο Γιώργος Κοτοπούλης, σχολίασε: “ Η WESTIA 2016 έχει βάλει τις βάσεις για να είναι το  ετήσιο επιχειρηματικό γεγονός για την Εστίαση, την Αναψυχή και τον Τουρισμό στη Δυτική Ελλάδα, αναδεικνύοντας τον χρήσιμο και κρίσιμο ρόλο των τοπικών επιχειρήσεων στη προμηθευτική μας αλυσίδα που αφορά τρόφιμα, ποτά, εξοπλισμούς και υπηρεσίες”, ενώ ο κ. Δημήτρης Κούτρας συμπλήρωσε “ Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό το μέγεθος της περιφερειακής αγοράς ούτε και την ανταπόκριση την οποία βρήκαμε από τις τοπικές - περιφερειακές επιχειρήσεις της εφοδιαστικής μας αλυσίδας”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις