Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιώργος Κοτοπούλης: "Με την έκθεση Westia 2016, στην Πάτρα, ενώνουμε τις φωνές μας οι μικροί της Δυτικής Ελλάδας"

Γιώργος Κοτοπούλης: "Με την έκθεση ...

Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από τους επαγγελματίες

Αισιόδοξος για μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών εκθετών στην 1η κλαδική Έκθεση Τουρισμού, Εστίας και Αναψυχής Westia 2016 που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, το τριήμερο 9-11 Απριλίου, εμφανίστηκε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Γιώργος Κοτοπούλης.

Όπως είπε αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 120 με 130 εκθέτες από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου ενώ εκτίμησε ότι η Έκθεση θα προσελκύσει περισσότερους από 15.000 επισκέπτες.

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών είναι ενθαρρυντικό και οι συμμετοχές διαρκώς αυξάνονται, σημείωσε ο κ. Κοτοπούλης καλώντας τους τοπικούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες που θέλουν να συμμετάσχουν να καλούν στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 26140083532614008353 προκειμένου να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες και να μαθαίνουν πώς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Το κόστος της παρουσίας κάποιου εκθέτη στην Westia 2016, για πλήρη δομή, φθάνει τα 1.000 ευρώ.

«Ευελπιστούμε η Έκθεση αυτή να καθιερωθεί και να υλοποιείται κάθε χρόνο με όλο και περισσότερες συμμετοχές και προσέλευση κόσμου. Στόχος μας είναι να γίνουν γνωστά τόσο στους επαγγελματίες όσο και στο ευρύ κοινό τα ποτά, τα τρόφιμα, οι εξοπλισμοί, οι υπηρεσίες που παράγουμε και παρέχουμε στην περιοχή μας. Να ενωθούμε εμείς οι μικροί και να δυναμώσουμε την φωνές μας για την πρόοδο του τόπου μας», τόνισε ο κ. Κοτοπούλης.

Η Westia 2016 θεσμοθετείται λοιπόν από φέτος ως η ετήσια συνάντηση ξενοδόχων, τουριστικών επιχειρηματιών, προμηθευτών, επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής και εκπρόσωπων Επιμελητηρίων, δημόσιων οργανισμών και αυτοδιοικητικών φορέων (Περιφερειών και Δήμων), με έμφαση στις ανάγκες των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων του χώρου. Παράλληλα με την έκθεση θα αναπτυχθεί και μια σειρά ενημερωτικών δράσεων για το σήμερα και το αύριο της εστίασης, του τουρισμού και της αναψυχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις