Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πολιτιστικ...

Δείτε τη σύνθεση

Με ανανεωμένο Δ.Σ., συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του ο δραστήριος Σύλλογος «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων», που έχει να επιδείξει πλούσιο και πολύπλευρο έργο στα δυόμισι χρόνια της επίσημης λειτουργίας του.

Την Κυριακή 31/01/2016 πραγματοποιήθηκε στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την ενημέρωση των μελών για την πορεία των εργασιών του Συλλόγου.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ρόδης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Λάγιος Βασίλης

Γ. Γραμματέας: Γούτα Σοφία

Ταμίας: Κανελλοπούλου Ελένη

Έφορος υλικού: Καφούσια Αικατερίνη

Μέλος: Πανουτσοπούλου Βασιλική

Μέλος: Σκέντζου Ιωάννα

Την Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Δημόπουλος Παναγιώτης

Μέλος: Καλύβα Χαρά

Μέλος: Τσίγκα Μαρία Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες, που κατά χιλιάδες έρχονται στην πατρίδα μας. Η ανταπόκριση των κατοίκων σε αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου ήταν συγκινητική και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Καθώς επίσης και την υπεύθυνη της Δημοτικής ιματιοθήκης κ. Άντα Ρεμούντη για την βοήθεια της. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 80 κιβώτια με τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, ποσότητα ικανή να ανακουφίσει - έστω και για λίγο - τη δυσκολία διαβίωσης τόσων συνανθρώπων μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, όπου τα μέλη, οι φίλοι μας καθώς και οι μαθητές και δάσκαλοι των τμημάτων μας πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα απολαμβάνοντας παρέα τον καφέ τους, την χαρά της συνάντησης καθώς και τα δώρα που μοιράστηκαν. Η «Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων» προσπαθεί και συνεχίζει το πλούσιο και επιτυχημένο έργο της θέτοντας ως σκοπό των δράσεών της, μεταξύ άλλων, τη διαφύλαξη των πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής μας, την προαγωγή του πολιτισμού, καθώς και την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της και της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας. Επίσης, αποσκοπεί στη δραστηριοποίηση της νεολαίας και στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας, παιδείας, άθλησης και προστασίας του περιβάλλοντος και έχει ήδη προγραμματίσει ποικίλες δράσεις για το προσεχές διάστημ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture