Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο:Την Πέμπτη απολογείται ο 22χρονος που σκότωσε τη μητέρα του -Σήμερα η κηδεία της γυναίκας- Γιατί τη μαχαίρωσε -ΒΙΝΤΕΟ

Αγρίνιο:Την Πέμπτη απολογείται ο 22χρονο...

Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι ο νεαρός ήταν μεθυσμένος

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 22χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη 44ψρονη μητέρα του, στην Παραβόλα Αγρινίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο νεαρός ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμοοτη. Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr ο νεαρός ήρθε σε αντιπαράθεση πρώτα με τον αδερφό του, τον οποίο τραυμάτισε στην ωμοπλάτη με μαχαίρι και στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς με τη μητέρα , στην οποία κατάφερε τρεις μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, με ένα μαζαίρι συνολικού μήκους 28,4 εκ. Πιθανότατα η γυναίκα προσπάθησε να χωρίσει τα δύο αδέλφια και δέχτηκε τις μαχαιριές.

Ο 22χρονος , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν από την πλευρά του, μπήκε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και μετά από καυγά , η μητέρα του φέρεται να τον κλείδωσε στην κουζίνα, κάτι που τον εξαγρίωσε περισσότερο. Όταν μετά από κάποια ώρα του άνοιξαν, ο 22χρονος επιτέθηκε στον μικρότερό του αδερφό, ξαπλώνοντάς τον στο πάτωμα και προσπαθώντας να τον χτυπήσει με το μαχαίρι. Η μητέρα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει, έσπρωξε τον 22χρονο γιο της προσπαθώντας να τον απομακρύνει και εκείνος την μαχαίρωσε, σύμφωνα με το agriniopress.gr

Η κηδεία της άτυχης 44χρονης που καταγόταν από την Αγία Παρασκευή της Δ.Ε. Παναιτωλικού θα τελεστεί σήμερα στις 11π.μ. στον Άγιο Δημήτριο Παραβόλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Παντελή Βαμβακά που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 22χρονου  , ο νεαρός φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ , κάτι για το οποίο πρόκειται να ζητηθεί να του αποδοθεί μειωμένος καταλογισμός. Όπως εξηγεί ο δικηγόρος, ο 22χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει και κενά μνήμης εξαιτίας του αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά ο νεαρός δεν ήταν χθες σε θέση να μιλήσει ενώ σήμερα με δυσκολία προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη του τις δραματικές σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι. Η υπεράσπιση αναμένεται να θέσει θέμα μειωμένου καταλογισμού στον δράστη, εξαιτίας της κατάστασης του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις