Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυβερνητικές πηγές θεωρούν αδιανόητο το σενάριο των εκλογών και "αδειάζουν" τον Καμμένο και τους συνεργάτες του

Κυβερνητικές πηγές θεωρούν αδιανόητο το ...

"Είναι εξαιρετικά εγωιστικό, συνέχισετο ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου"

Αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, η αξιολόγηση, που πρέπει να προχωρήσει, καθώς και το να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, τόνισε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σε σύντομη συνομιλία που είχε στην Τεχεράνη με τους δημοσιογράφους.

Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες, αδειάζοντας ουσιαστικά  τον Πάνο Καμμένο  και τους συνεργάτες του οι οποίοι άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Προφανώς η μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο ως αποτέλεσμα και των ανησυχιών για πολιτική κρίση, οδήγησε στη διάψευση αυτών των σεναρίων.

Για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους, η ίδια πηγή, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό, συνέχισε η ίδια πηγή, το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις