Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών μετρά 40 από την επανίδρυσή του

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών μετρά 40 ...

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας»

To «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» που κλείνει φέτος 40 χρόνια από την επανίδρυσή του στην πόλη των Πατρών ξεκίνησε γιορτινά τον ερχομό της νέας χρονιάς. Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» μαζί με όλους τους φίλους του τους αγαπημένους, ευχαριστώντας τους πολύ για τον ερχομό τους...

Με τις ευλογίες του εφημέριου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών Παπαγεωργίου Δημήτριου, η Πρόεδρος του ΛτΕ Πατρών  Κατερίνα Πολυκρέτη έκοψε την βασιλόπιτα καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους αρχών, φορέων και συλλόγων καθώς και μέλη, φίλους, συγχορευτές και μαθητές του Λυκείου που βρέθηκαν στο όμορφο γλέντι που διοργάνωσε. Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με χαρά και με κέφι, με χορό και με τραγούδι συνεχίστηκε η βραδιά! Το μουσικό τόνο έδωσε το “Επτάσημο”. Η εξαιρετική ορχήστρα με τους δεξιοτέχνες μουσικούς Σαραντίδη Βαγγέλη στο βιολί-τραγούδι, Παπαναστασίου Βαγγέλη στο κλαρίνο-φλογέρα-τσαμπούνα, Ηλιάδη Ιάκωβο στο λαούτο, Ανδρέα Παπά στα κρουστά και τον Ηλία Γάκο στο τραγούδι. Είχε την χαρά να τους συντροφεύσει για λίγο με το σαντούρι της και ένα παιδί του Λυκείου, η Γεωργοπούλου Παναγιώτα.

Τους χαιρετισμούς και τις ευχές για μια επιτυχημένη βραδιά δεχθήκαμε και από Παραρτήματα Λυκείων των Ελληνίδων της Ελλάδας και του Εξωτερικού.Το ΛτΕ Πατρών τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους εκπρόσωποι και ομάδες τοπικών και περιφερειακών συλλόγων της περιοχής επιβεβαιώνοντας πως ο χορός ενώνει και η παράδοση αρματώνει με δύναμη τους ανθρώπους. Το παρών έδωσαν:

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου, το Χορευτικό του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου,  ο Χορευτικός Σύλλογος Αμαλιάδας «Ρίζες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οιβώτας, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων, η Χορολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Διδασκάλων και Νηπιαγωγών, ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας, ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, το Χορευτικό Τμήμα Σουλίου Πατρών, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών ΛΑ.Χ.Ο.Π, ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπεγουλακίου και  ο Σύλλογος «Παναγιά η Γηροκομίτισσα».

Το παρόν έδωσε επίσης ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων  «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ».Πλούσια και ταξιδιάρικα δώρα κέρδισαν και φέτος οι τυχεροί της βραδιάς! Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε έναν εξαίρετο πίνακα ζωγραφικής από το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων.

Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν επίσης δωρεάν μαθήματα παραδοσιακού χορού για δυο άτομα, δωρεάν μαθήματα χορωδίας για δύο άτομα, μια διήμερη κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό για τέσσερα άτομα προσφορά της Verde Mare Ionian Sails και τέλος ένα ταξίδι για δυο άτομα με το αυτοκίνητό τους με πλοίο στην γραμμή Πάτρα - Ανκόνα προσφορά του τουριστικού γραφείου ROTA Shipping!Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών ευχαρίστησαν όλο το κόσμο για την συμμετοχή του και ευχήθηκαν για μια καλή χρονιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις