Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στην πορεία του ΠΑΜΕ και ο Δήμαρχος - Σε λίγο παραλαμβάνει το λάβαρο του Καρναβαλιού

Πάτρα: Στην πορεία του ΠΑΜΕ και ο Δήμαρχ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην πορεία του ΠΑΜΕ συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Μάλιστα αμέσως μετά θα αλλάξει κλίμα και στις 12.30 θα περιμένει στο Δημαρχείο, στην οδό Μαιζώνος, για να παραλάβει το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μάλιστα όπως ειπε σε συνέντευξη τύπου για την ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιου, «Το βράδυ του Σαββάτου, τα τύμπανα της ειρήνης θα ηχήσουν, ενάντια στα τύμπανα του πολέμου. Θα συνδυαστεί ο αγώνας με την σάτιρα, τον αυτοσαρκασμό, την αισιοδοξία και το κέφι, εξάλλου αυτό το “πάντρεμα” αποτελεί ως έννοια και τον ίδιο τον άνθρωπο και την κοινωνική ζωή» τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, προσθέτοντας πως «οι μέρες που διανύουμε είναι θερμές από πολλά γεγονότα, όπως αυτό των αντιδράσεων του λαού στο ασφαλιστικό “έκτρωμα” που πάει να περάσει η κυβέρνηση».

Ο Δήμαρχος Πατρέων χαρακτήρισε το ερχόμενο Σάββατο μία ιδιαίτερα πυκνή μέρα, κάλεσε τον κόσμο να κατέβει στην πλατεία Γεωργίου στις 21.00 το βράδυ, να γλεντήσει ενώ υπογράμμισε και πάλι πως διάγουμε μία περίοδο ενός κοινωνικού πολέμου και πως είναι σίγουρος για την επιτυχία τόσο της τελετής έναρξης όσο και του φετινού καρναβαλιού στο σύνολο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις