Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Συλλήψεις για κατοχή ινδικής κάναβης

Αγρίνιο: Συλλήψεις για κατοχή ινδικής κάναβης

Κατέσχεσαν 200 γραμμάρια

Στην σύλληψη δυο ατόμων προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή, νωρίς το βράδυ , οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν και στο ντουλαπάκι, βρήκαν και κατέσχεσαν 200 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δύο άνδρες ηλικίας 3Ο και 21 ετών οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Κατασχέθηκαν (200) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, προχθες (17-1-2016) το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου , δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας  30 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καρπενησίου το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία που περιείχε (200) γραμμάρια κάνναβης την οποία είχαν αποκρύψει οι δράστες σε κρύπτη πίσω από ντουλαπάκι του οχήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.»

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις