Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Η γνώση σώζει ζωές"-Ημερίδα ενημέρωσης για τις πρώτες βοήθειες

Πάτρα:"Η γνώση σώζει ζωές"-Ημε...

Από τον σύλλογο δρομέων και τον ερυθρό σταυρό

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνουν ημερίδα Ενημέρωσης – Παρουσίασης Παροχής Πρώτων Βοηθειών, για να τονιστεί η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή.

Πρώτες βοήθειες είναι η άμεση βοήθεια που παρέχεται στο θύμα ενός ατυχήματος ή σε κάποιον που νόσησε ξαφνικά από τον παρευρισκόμενο, τυχόντα, αυτόπτη μάρτυρα του γεγονότος.

Η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα παροχής τους φαίνεται από μελέτες, κατά τις οποίες το 45% των θανάτων από ατυχήματα και το 25% των αναπηριών θα είχαν αποφευχθεί , εάν είχαν δοθεί οι σωστές πρώτες βοήθειες, έγκαιρα, στο τόπο του συμβάντος.

ΔΩΡΕΑΝ Ενημέρωση – Παρουσίαση Παροχής Πρώτων Βοηθειών από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην Αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Σταδίου Πατρών, στις 19 Δεκεμβρίου 2015, 18:00-21:00

Οργάνωση: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας & Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις