Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος στο Καραμανδάνειο: Υπέβαλαν την παραίτησή τους και τα 6 μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων, διαμαρτυρόμενα για τον Πρόεδρο

Σάλος  στο Καραμανδάνειο: Υπέβαλαν την π...

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΔΣ θεωρούν πως ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Αλεξόπουλος ενεργεί αυτοβούλως

Εξελίξεις υπήρξαν σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 στο θέμα του Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Ως γνωστό την Δευτέρα 7/12 εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης ανακοίνωση 6 μελών του ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος που ανέφερε πως «τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ουδόλως απηχούν τις απόψεις της πλειοψηφίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων και καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρά σε ανυπόστατη φημολογία. Αποτελούν δε κυρίως προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις του κου Αλεξόπουλου Βασίλειου, ο οποίος τυγχάνει να είναι πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν χθες συνάντηση – συνεδρίαση στην οποία δεν παρέστη ο κ. Αλεξόπουλος καθώς και δεύτερη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη στην οποία ήταν παρών και ο κ. Αλεξόπουλος. Η εξέλιξη που υπήρξε και αναμένεται να ανακοινωθεί και με δελτίο Τύπου, είναι πως τα 6 μέλη του Δ.Σ.  ζήτησαν ομόφωνα από τον κ. Αλεξόπουλο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου λόγω όπως υποστηρίζουν των αυτόβουλων ενεργειών και πράξεων του που δεν έχουν την σύμφωνη γνώμη και συγκατάθεση του υπόλοιπου ΔΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρότειναν στον κ. Αλεξόπουλο, ο οποίος έχει ειδικότητα παιδοχειρούργου – επιμελητή Β’ να παραιτηθεί, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ως αποτέλεσμα ήταν σήμερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα 6 προαναφερόμενα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του Καραμανδανείου (Τσώλη Θεοδώρα, Αντιπρόεδρος, Τραγουλιά Μαρία, Γενική Γραμματέας, Αλεξοπούλου Μαρίνα, Ταμίας, Γραμματίκας Γεώργιος, Μέλος, Νικολακοπούλου Αικατερίνη, Μέλος και Μαυροπόδη Διονυσία, Μέλος) να υποβάλλουν την δική τους παραίτηση.

Με την ενέργεια τους αυτή τα μέλη του ΔΣ θέλουν να δείξουν πως πλέον ο κ. Αλεξόπουλος δεν θα δικαιούται μόνος να εκπροσωπεί το Διοικητικό συμβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ισχύσουν οι παραιτήσεις αυτές, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις μετέπειτα εξελίξεις καθώς ένα νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα δημόσιο οφείλει να διαθέτει ένα καλά οργανωμένο διοικητικό συμβούλιο εργαζομένων που να δρα και με ομοφωνία, δυναμισμό και μαχητικότητα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις