Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λίλα Μπακλέση: Θυμάται τα παιδικά της χρόνια στην Πάτρα

Λίλα Μπακλέση: Θυμάται τα παιδικά της χρ...

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Η Λίλα Μπακλέση σε συνέντευξή της στο InStyle μιλάει μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και θυμάται τα νεανικά χρόνια της στην γεννέτειρα Πάτρα.

«Πήγαινα σε καλλιτεχνικό σχολείο, στο Αρσάκειο Πάτρας, που είχε μέσα στο κτίριο θέατρο, οπότε συμμετείχα σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις από μικρή και κάπως έτσι μου μπήκε το μικρόβιο. Συμμετείχα και στο Καρναβάλι από 7 χρόνων, ενώ έβλεπα και πολλές παραστάσεις. Μεγαλώνοντας, βέβαια, όποτε έβλεπα μια παράσταση, έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω εγώ αυτό και μου έβαζα φρένο.

Γιατί, αν δεν έχεις πάει και σε μια σχολή να δεις κάποιους μηχανισμούς, θεωρείς αδιανόητο να μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Μου φαινόταν μαγικό το αποτέλεσμα».
Οι γονείς της τη στήριξαν πολύ στην απόφαση της να γίνει ηθοποιός. «Είναι ειδική περίπτωση γονιών, έχουν βγει με οδηγίες χρήσης. Καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν ευτυχισμένη στη σχολή Μηχανικών Υπολογιστών και πως δεν θα με ενδιέφερε να το ακολουθήσω επαγγελματικά.

Λίγο πριν πάρω το πτυχίο μου κι ενώ η σχολή ήταν υπό κατάληψη, με πήραν και στο Εθνικό, οπότε δεν κατάφερα να τελειώσω. Όμως κάποια στιγμή, σε ένα δύο χρόνια, θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου».
Αν και δεν προλαβαίνει να κάνει γυμναστική, ασκείται πηγαίνοντας παντού με τα πόδια. «Μένω στο Κέντρο και θέλω να περπατάω, γιατί λατρεύω την Αθήνα. Είναι πολύ ιδιαίτερη πόλη. Μερικές φορές, επειδή είμαι κι από την Πάτρα, παίρνω το τρένο και πάω μέχρι την Καστέλα νια να δω λίγο θάλασσα».
Η μητέρα της, που διατηρεί μαγαζί με γυναικεία ρούχα στην Πάτρα, έχει, όπως εξομολογείται, τρομερή αίσθηση του στιλ. «Θα έπρεπε να ζει στο Λονδίνο. Μπορεί να συνδυάζει κομμάτια που είναι στη μόδα εκείνη την περίοδο με κάτι δικό της. Κι ο πατέρας μου κι ο αδελφός μου είναι επίσης τρομεροί οε αυτό, οπότε κάνουμε πάντα τηλεφωνική σύσκεψη όλοι μαζί, για να αποφασίσουμε τι θα βάλω σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Εμένα μου αρέσει η μόδα, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία. Αυτό πάντως που προτιμώ να αγοράζω, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα καταναλωτικό άτομο, είναι τα παπούτσια».

Η νέα της δουλειά στο θέατρο είναι μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση της Κίρκης Καραλή, όπου ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι μια ιερόδουλη με το όνομα Γκάμπι, την οποία ερμηνεύουν τρεις διαφορετικοί ηθοποιοί. «Ήταν πολύ δύσκολο στοίχημα αυτός ο ρόλος, που έγινε με αφορμή το βιβλίο και τη ζωή της Γαβριέλας Ουσόκοβα. Ουσιαστικά είναι ο ίδιος ρόλος σε τρεις διαφορετικές ηλικίες και με την αίσθηση που φέρουν κάθε φορά. Μελέτησα πολύ για να τον προσεγγίσω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight