Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Ρήγας: Έχω εμπιστοσύνη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Π. Ρήγας: Έχω εμπιστοσύνη στους βουλευτέ...

Εν όψει των δύσκολων κοινοβουλευτικών ψηφοφοριών

Την εμπιστοσύνη του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, εν όψει και των δύσκολων ψηφοφοριών στη Βουλή.

«Δεν υπάρχει φόβος, καθώς όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ γνώρισαν τη συμφωνία, όπως και ο ελληνικός λαός» δήλωσε ο κ. Ρήγας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι όλοι οι βουλευτές γνωρίζουν ότι η πρέπει να «υλοποιήσουμε αυτή τη συμφωνία και να βρούμε τρόπους ανάκαμψης της οικονομίας και προστασίας των αδυνάτων».

«Όταν δεν μπορείς να συμβάλεις στην κοινή προσπάθεια δεν την υπονομεύεις» σχολίασε εν συνεχεία ο κ. Ρήγας, ερωτηθείς για τυχόν διαφοροποιήσεις στις επερχόμενες ψηφοφορίες.

Σχετικά με το ενδεχόμενο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι σ’ αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουν πολλοί βουλευτές και ίσως και κόμματα. «Αν υπάρχει δυνατότητα σύγκλισης θέσεων, τότε η προσπάθεια θα ενισχυθεί» πρόσθεσε, καλώντας τους βουλευτές να στηρίξουν όσα νομοσχέδιο θεωρούν ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις