Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Στρούμπειο γιόρτασε την Αγία Αικατερίνη

Πάτρα: Το Στρούμπειο γιόρτασε την Αγία Αικατερίνη

Όπως κάθε χρόνο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναός της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται στο Στρούμπειο γέμισε μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου.

Τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Αρχιμανδρίτη π. Αμβρόσιο Γκουρβέλο, τον πατέρα Κωνσταντίνο, τον πατέρα Ιωάννη της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και τον Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπαρούση της Ιεράς Μονής Γηροκομείου ο οποίος είχε την καλοσύνη να φέρει ιερά λείψανα της Αγίας Αικατερίνης για προσκύνημα.

Ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση της ΣΤ' τάξης με θέμα:"...και Μεσόγειος εσύ δοξαστική..." Διοργανώτριες ήταν η κ. Καρούσου Αναστασία δασκάλα της ΣΤ2 τάξης και η κ. Μαλωίνα Ελένη καθηγήτρια Αγγλικών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν τα φυτά που χρησιμοποιούνται στη Χριστιανική Λατρεία και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν σαν επέκταση από τους μαθητές και τις μαθήτριες το Λιομάζωμα και ο Τρύγος ζωντανά επάνω στη σκηνή !!

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι:κ. Κώστας Γιαννόπουλος Περιφερειακός Δ/ντης Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδος, κ.Θ.Μπαρής Προϊστάμενος Παιδαγωγικής και Επιστημονικής καθοδήγησης Δυτ.Ελλάδας, κ. Τριαντάφυλλος Κιντής Δ/ντης Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, κ.Ηλίας Γκοτσόπουλος Δημ.Σύμβουλος Δ.Πατρέων και Διευθυντής (έψαλε με τον δάσκαλο κ.Καβαδά), ο Σχολ.Σύμβουλος κ.Αγγελόπουλος, η Προϊσταμένη

Πολιτιστικών θεμάτων Π.Ε. κ.Ανδρεάννα Κουφού, η πρώην υποδ/τρια κ.Μαρίνα Μπαρούση-Πιτυροπούλου και ο πρώην Γυμνασιάρχης κ.Κονίδας και ο καθ. του Παιδαγωγικιύ Πάτρας κ. Καραντζής. Οι φωτογραφίες είναι προσφορά προς το Στρούμπειο του Πατρινού φωτογράφου κ.Χάρη Αναγνωστόπουλου που ήταν και παλιός μαθητής του σχολείου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις