Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιαννάκου: Βαθύτερο από την εκλογή ηγεσίας το πρόβλημα στη ΝΔ

Γιαννάκου: Βαθύτερο από την εκλογή ηγεσί...

Χαρακτήρισε προϋπόθεση για τη λειτουργία του κόμματος τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης

Το πρόβλημα στη ΝΔ είναι βαθύτερο από την εκλογή ηγεσίας, τόνισε η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα τα κόμματα εφαρμόζουν τα καταστατικά αλά-καρτ και ελάχιστοι πολιτικοί έχουν το θάρρος να πουν δυσάρεστα πράγματα στους πολίτες.

Η κ. Γιαννάκου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Καθημερινά» των Χρήστου Μάτη και Νικόλ Καζαντζίδου, σχολίασε τις εξελίξεις στους κόλπους της ΝΔ, αποδίδοντας τα αίτια της διαμάχης μεταξύ των υποψηφίων σε σειρά γεγονότων που άλλαξαν τα τελευταία χρόνια τη λειτουργία των κομμάτων και τη σχέση τους με τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, τόνισε, ότι δεν ομολογήθηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων στο ελληνικό κοινό ότι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα θα πρέπει να εφαρμοστούν γιατί -όπως είπε- δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί.

Επίσης, σύμφωνα με την κ. Γιαννάκου, το πολιτικό σύστημα απώλεσε την έντονη, όπως τη χαρακτήρισε, πελατειακή σχέση που είχε με τους ψηφοφόρους, ενώ μέσα σ' όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ελλάδα «βρέθηκε μέσα σ΄ όλη τη Μεσόγειο σε μεγάλη κρίση και με γειτονία η οποία είναι επισφαλής».

«Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που έχουν δώσει πραγματικά μεταρρυθμιστικά δείγματα και θάρρος να πούνε δυσάρεστα πράγματα στον κόσμο» είπε η κ. Γιαννάκου και χαρακτήρισε προϋπόθεση για τη λειτουργία του κόμματος τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των 4 υποψηφίων και μετά τις εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις