Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ: «Έκλεισαν» οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών

ΝΔ: «Έκλεισαν» οι ημερομηνίες διεξαγωγής...

Οι τέσσερις υποψήφιοι στηρίζουν την Εφορευτική Επιτροπή

Στις 13 και στις 20 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, μετά το χθεσινό φιάσκο ματαίωσής τους, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Αυτό μεταδίδει το CNN Greece, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες.

Η πρώτη ημερομηνία που εξετάστηκε από την ΚΕΦΕ, στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήταν η 6η Δεκεμβρίου η οποία όμως αποκλείστηκε υπό τον φόβο των επεισοδίων καθώς την ίδια ημέρα θα γίνονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πριν από λίγο και οι 4 υποψήφιοι έδωσαν τη στήριξή τους στην ΚΕΦΕ να συνεχίσει το έργο της, όπως είχαν ζητήσει νωρίτερα τα μέλη της με ομόφωνη απόφασή τους. Έτσι, ουσιαστικά όλοι πήραν πίσω τις επικριτικές δηλώσεις και για τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, το κεφάλι του οποίου ζητούσαν "επί πίνακι".

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ – Δεν φεύγει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος – «Μεϊμαράκης και γαντζωμένος στην καρέκλα δεν υπάρχει» δηλώνει ο πρόεδρος του κόμματος - Παραιτήθηκαν Γεωργιάδης και Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις