Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με το δικό σας… ονοματεπώνυμο

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με το δι...

Η ιδανική φροντίδα για τα μαλλιά

Οι περισσότεροι από εμάς, επαναπαυόμαστε σε απλά προϊόντα του εμπορίου για τη φροντίδα των μαλλιών μας. Αυτά μπορεί μεν να είναι πιο προσιτά και σχετικά οικονομικά, το αποτέλεσμα όμως είναι συνήθως βραχυπρόθεσμο και καταλήγει στη δική μας απογοήτευση και απόπειρα δοκιμής μιας νέας ετικέτας. Και η ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλουμε τα μαλλιά μας, συνεχίζεται. Οι πρόχειρες, αποσπασματικές λύσεις «κουκουλώνουν» το πρόβλημα για λίγο, καθώς λειτουργούν επιφανειακά και όχι σε βάθος. Αν λοιπόν μας ενδιαφέρει η πραγματική υγεία των μαλλιών μας, ας αφήσουμε τους ειδικούς να υποδείξουν τους ενδεδειγμένους για την κάθε περίπτωση τρόπους φροντίδας και τα κατάλληλα προϊόντα για τα δικά μας μαλλιά.


Στη Bergmann Kord, εδώ και 36 χρόνια, εφαρμόζεται με επιτυχία το τρίπτυχο της αποτελεσματικότητας. Αυτό ξεκινά με την ακριβή αποτίμηση της κατάστασης των μαλλιών και με επόμενο βήμα τον προσδιορισμό των ιδιαίτερων αναγκών τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Το τρίπτυχο ολοκληρώνεται με την εφαρμογή εξατομικευμένης θεραπείας μέσω των κατάλληλων προιόντων.

Τα προιόντα Volumed είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, χωρίς χρωστικές και με ενεργά συστατικά μέγιστης αποτελεσματικότητας. Απόσταγμα των πολυετών εργαστηριακών ερευνών της Bergmann Γερμανίας, συνθέτουν ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών, από την απλή, καθημερινή τους φροντίδα και το styling μέχρι την αντιμετώπιση σύνθετων περιπτώσεων.

Η σειρά προϊόντων Volumed περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά και προϊόντα για ενδυνάμωση μαλλιών με σύνθετα προβλήματα (κατεστραμμένα, αφυδατωμένα) που προσφέρουν οι ενισχυμένες μάσκες. Περιέχουν επίσης θεραπείες που ευνοούν την ανάπτυξη υγιών μαλλιών και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής αλλά και της τριχόπτωσης.

Η εξειδικευμένη αγωγή Volumed συνιστάται μετά από Τριχολογικό Έλεγχο που πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση και έτσι εξασφαλίζεται η εξατομικευμένη φροντίδα. Με άλλα λόγια, είναι προϊόντα περιποίησης μαλλιών με το δικό σας… ονοματεπώνυμο!

Μια εναλλακτική, εορταστική επιλογή που περιέχει την έκπληξη του δώρου και προσφέρει συνεχόμενη καλλυντική, θεραπευτική δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο www.kord.gr ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610-424545)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά