Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Αξονική Στεφανιογραφία, μια ασφαλής και αξιόπιστη εξέταση

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Αξονική Στεφανιογραφία, μια ασ...

Πραγματοποιείται στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ της Πάτρας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος

Η Αξονική Στεφανιογραφία αποτελεί μια σύγχρονη εφαρμογή της αξονικής τομογραφίας και καινοτόμο αναίμακτη διαγνωστική μέθοδο καθώς με αυτήν μπορούν να απεικονιστούν και να μελετηθούν τα στεφανιαία αγγεία, γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια.

Τα τελευταία χρόνια το Ακτινολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής Πατρών ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΠΕΥΤΗΡΙΟ διαθέτοντας τον πρωτοποριακό αξονικό τομογράφο DUAL SOURCE SOMATOM DEFINITION 64 τομών της SIEMENS καθώς και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, έχει αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία  πραγματοποιώντας καθημερινά αξονικές στεφανιογραφίες.

Αντί της κλασσικής στεφανιογραφίας (η οποία είναι επεμβατική τεχνική), η εξέταση των στεφανιαίων αγγείων γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξέταση ρουτίνας, η οποία βοηθά αποτελεσματικά στην διάγνωση και πρόληψη της στεφανιαίας νόσου.

Η αξονική στεφανιογραφία μπορεί να εφαρμοστεί σε ασθενείς με άτυπα στηθαγχικά ενοχλήματα, άτομα με υψηλούς προδιαθεσικούς παράγοντες για στεφανιαία νόσο και σε ασθενείς με by-pass, οι οποίοι έτσι θα αποφεύγουν τους διαδοχικούς καθετηριασμούς για τον έλεγχο των μοσχευμάτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being