Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη η Αθηνά Τραχήλη

Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη η Αθηνά Τραχήλη

Η δήλωση της υποψήφιας βουλευτού

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη με δήλωση της τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Τραχήλη στην δήλωση της αναφέρει ότι «ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με τα πολιτικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν, την μακρά εμπειρία και τον συνθετικό του ρόλο σε κρίσιμες στιγμές της παράταξης, είναι ο μόνος εκ των υποψηφίων Προέδρων που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και την επάνοδο του σε τροχιά έκφρασης ενός ισχυρού πλειοψηφικού ρεύματος στην κοινωνία».

«Σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας», αναφέρει η κυρία Τραχήλη, «ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καίριος, μέσα και έξω απ’ την Βουλή. Οι πολίτες περιμένουν απ’ την Νέα Δημοκρατία έναν υπεύθυνο και συνεκτικό πολιτικό λόγο που θα λειτουργεί ως αντίβαρο και καθαρή πρόταση διεξόδου απέναντι στα αδιέξοδα που καθημερινά δημιουργεί ο κυβερνητικός συνασπισμός. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ο Πρόεδρος που θα ηγηθεί της ανασύνταξης της Νέας Δημοκρατίας, της σφυρηλάτησης της ενότητας της και της έκφρασης ενός νέου συλλογικού οράματος, συμβατού με τις ανάγκες της κοινωνίας».

Στην δήλωση της η κυρία Τραχήλη επισημαίνει, τέλος, ότι «ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με την κουλτούρα συναίνεσης, συνεννόησης και ρεαλισμού που τον διακρίνει είναι ο πολιτικός ηγέτης που μπορεί να εμπνεύσει ξανά ελπίδα και αυτοπεποίθηση στους Έλληνες πολίτες και να οδηγήσει την χώρα σε βαθμιαία έξοδο απ’ την κρίση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις