Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ανοίγει σήμερα το Ειδικό Γυμνάσιο - Οχι όμως και το ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ηλεία: Ανοίγει σήμερα το Ειδικό Γυμνάσιο...

Επιτέλους θρανία και για τα άτομα με αναπηρία

Χωρίς να έχει στελεχωθεί με εκπαιδευτικούς, θα ανοίξει σήμερα το Ειδικό Γυμνάσιο στα Βυτινείκα, όχι όμως και το ΕΕΕΕΚ Πύργου για τα μικρότερης ηλικίας παιδιά με αναπηρία.

Η διεύθυνση και οι δυο εκπαιδευτικοί του σχολείο, αποφάσισαν με την στήριξη των δασκάλων του ΕΕΕΕΚ, να λειτουργήσουν το σχολείο και να υποδεχτούν τους μαθητές του ειδικού γυμνασίου οι οποίοι ένα σχεδόν μήνα περίμεναν υπομονετικά στα σπίτια τους την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και των μαθημάτων τους.
Αν και δεν έχει δοθεί ακόμα λύση στο αίτημα της μεταστέγασης- βρίσκεται υπό εξέταση το ζήτημα μεταφοράς του στα λυόμενα που φιλοξενούσαν μέχρι πρότινος το 1ο γυμνάσιο, από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας του Δήμου Πύργου Παναγιώτη Εξαρχόπουλο- το σχολείο από σήμερα θα λειτουργήσει ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας που αναμένεται και η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης και τοποθέτησης αναπληρωτών και ειδικού προσωπικού, προβλέπεται να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός και στα δυο σχολεία.
Τη δεδομένη στιγμή, το Ειδικό Γυμνάσιο διαθέτει μόλις τρεις εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα τον Διευθυντή Τάσο Παναγιωτόπουλο, έναν Μαθηματικό που έχει αποσπαστεί με πλήρες ωράριο και έναν Θεολόγο για έξι ώρες την εβδομάδα. Την έναρξη των μαθημάτων θα στηρίξουν τουλάχιστον για μια εβδομάδα, οι τρεις εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις