Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο διάσημος ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ ζήτησε συγχώρεση από τον Πάπα Φραγκίσκο για το αθυρόστομο «Ted»

Ο διάσημος ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ ζήτ...

Στην εκδήλωση προς τιμήν του Πάπα στην Φιλαδέλφεια - Ο Πάπας έμεινε σχεδόν άφωνος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όπου η υποδοχή από τον κόσμο είναι ανάλογη ενός σούπερ σταρ του σινεμά και της μουσικής, ο Πάπας Φραγκίσκος βρέθηκε μπροστά στον γνωστό Χολυγουντιανό ηθοποιό Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος του ζήτησε συγχώρεση για τις «αμαρτωλές» ταινίες του.

Όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr και ο Μανώλης Κρανάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αμερική, ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν καλεσμένος του World Meeting of Families στη Φιλαδέλφεια με οικοδεσπότη τον 44χρονο ηθοποιό και πρώην μοντέλο του Κάλβιν Κλάιν, Μαρκ Γουόλμπερκ.

Ανάμεσα στις ζωντανές μουσικές εμφανίσεις της Αρίθα Φράνκλιν, του Ιταλού τενόρου Αντρέα Μποτσέλι αλλά και άλλων ερμηνευτών και χορωδιών, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ άκουσε έκπληκτος έναν νεαρό τραγουδιστή να του εκφράζει το θαυμασμό του για το φιλμ «Ted» με το αθυρόστομο αρκουδάκι (το περασμένο καλοκαίρι είδαμε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, το «Τed 2») και άδραξε την ευκαιρία να απολογηθεί ενώπιον του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ζητώντας του συγχώρεση για την ταινία.

«Πάντοτε ήλπιζα πως ο καλός Θεός μας διαθέτει αίσθηση του χιούμορ όταν αφορά sτις περισσότερες από τις ταινίες που έχω κάνει», συμπλήρωσε ο Μαρκ Γουόλμπεργκ. Ο Πάπας Φραγκίσκος πάντως σιώπησε μάλλον από έκπληξη!

*Nα προσθέσουμε πως στην διαθρησκευτική δέηση στο σημείο μηδέν όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι στη Ν. Υόρκη μαζί με τον Πάπα λειτούργησε και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις