Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μπορούσες...

Μπορούσες...

Του Σπύρου Μαραγκού

-Σε μισώ…

-Γιατί ;

-Δεν έκανες κάτι για να προλάβεις…, να αποτρέψεις το κακό…

-Εισαι άδικος μαζί μου. Γνωρίζεις πόσο προσπαθώ. Αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.

-Ξέρεις κάτι; Λες ψέματα… Μπορούσες!! Να παρακαλούσες τον Αίολο να κλείσει για λίγο τους ασκούς του. Να πρόσταζες τον ήλιο να λάμψει μεμιάς. Να έκανες τα δελφίνια σου … σωσίβια και τις γοργόνες σου … βάρκες. Να έφτιαχνες φτερά από πεταλίδες και αστερίες και να τον πέταγες ψηλά στον ουρανό. Να ούρλιαζες. Να σήκωνες ένα τεράστιο τσουνάμι και να μας έπνιγες όλους. Να ξεβρομίσει αυτός ο πλανήτης.

-Πίστεψε με δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση μου… Καθημερινά χιλιάδες ψυχές σβήνουν μέσα μου. Πόσες ελπίδες να κρατήσω ζωντανές;;;

-Τον παράτησες εκεί στην άκρη σου  κοιμισμένο, με τα μικρά του μάτια κλειστά … να σε κοιτάζει. Ξέρεις πια πως οι μέρες σου δεν θα είναι το ίδιο λαμπερές και τα βράδια σου θα στοιχειώνουν αμέτρητα παιδικά όνειρά. Το φεγγάρι θα είναι λυπημένο και τα αστέρια θα φωτίζουν αχνά τον ουρανό.

Συγγνώμη μικρέ άγγελε …. Είμαι σίγουρος ότι παίζεις ανέμελα εκεί ψηλά στις παιδικές χαρές του ουρανού. Τελικά ίσως να μην σου άξιζε αυτός ο σκληρός κόσμος.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις