Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, αλλά και σε νομικά ζητήματα, συγγραφή και διδασκαλία. Η μέρα ξεκινά με ανανεωμένες δυνάμεις, αλλά μέχρι το απόγευμα είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ταλαιπωρίες ή εντάσεις στα πιο πάνω ζητήματα. Καλή μέρα για διάβασμα και φιλοσοφία.

Ζυγός

Κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, χορηγίες, εφορία, κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ, όπου μέχρι το απόγευμα μπορεί να υπάρξουν ταλαιπωρίες ή ανταγωνισμοί, ενώ ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε άλλους οικονομικά. Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική μέρα – βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις και γνωριμίες, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, τόσο με τον σύντροφο ή με καλούς φίλους, όσο και με άτομα εξουσίας, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Προσέξτε επίσης φλεγμονές κι ατυχήματα. Πιο άνετη αναμένεται η υπόλοιπη μέρα.

Τοξότης

Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στην εργασία αλλά και σε καθημερινές δουλειές, όμως μέχρι το απόγευμα προσέξτε τον εκνευρισμό στο χώρο εργασίας, αλλά και σε τυχόν ταξίδια ή επαφές με ξένους. Τάση κριτικής. Η μέρα επίσης δίνει έμφαση σε θέματα υγείας, διατροφής, καθαριότητας, τάξης αλλά και κατοικίδιων.

Αιγόκερως

Μέχρι το απόγευμα προσέξτε τις εντάσεις και τους εγωισμούς με τα παιδιά και στα αισθηματικά, όπως επίσης και τους ανταγωνισμούς για οικονομικά θέματα. Ωστόσο θα είναι μέρα όπου θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, αλλά και ν' ασχοληθείτε με διάφορες δημιουργικές κι ευχάριστες δραστηριότητες.

Υδροχόος

Εύφλεκτο κάνει το κλίμα το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σήμερα, γι' αυτό προσέξτε τις συγκρούσεις, κυρίως με τους δικούς σας, στις σχέσεις σας γενικά, ή με συνεργάτες, ενώ απ' το απόγευμα θα υποχωρήσει η επιρροή αυτή. Επίσης προσοχή σε μικρο-ατυχήματα. Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη στο σπίτι, την οικογένεια και σε ακίνητα.

Ιχθύες

Επικοινωνιακή μέρα, αλλά το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι το απόγευμα προκαλεί διάφορες εντάσεις και διαφωνίες, κυρίως μάλιστα με συγγενείς, συμμαθητές και συναδέλφους. Αρκετές μετακινήσεις αναμένονται ή ταξιδάκια, ωστόσο προσέξτε τις ταλαιπωρίες και τη βιασύνη. Μέρα μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος – πολλές ιδέες. Βόλτες, γνωριμίες, αρκετή κουβεντούλα.

Κριός

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, όπου τα έσοδα μπορεί να μην πηγαίνουν άσχημα, όμως οι δύσκολες όψεις της μπορεί να φέρουν ανταγωνισμούς ή ταλαιπωρίες σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές, κυρίως μέχρι και το μεσημέρι. Προσέξτε την κτητικότητα. Άγχη οικονομικά που αφορούν τα παιδιά. Πιο ήρεμη και απολαυστική η υπόλοιπη μέρα.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ το πρωί έχετε ανανεωμένες δυνάμεις, όμως θα σχηματίσει και δύσκολες όψεις μέχρι το απόγευμα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις, κυρίως στο σπίτι. Επικρατεί ο εγωισμός – μην είστε τόσο ξεροκέφαλοι. Ώθηση για ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα κλεισίματος κύκλων ή θεμάτων, και μέρα απολογισμών. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο, ο οποίος όμως μπορεί το πρωί να ταραχτεί από φασαρίες ή εντάσεις. Μέχρι το απόγευμα προσέξτε τον επικοινωνιακό εκνευρισμό και τις διαφωνίες με συγγενείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, γι' αυτό θα είναι μέρα όπου θα μπορέσετε να δείτε φίλους και γνωστούς, όμως μέχρι το απόγευμα προσέξτε τις διαφωνίες, γιατί το κλίμα είναι εύφλεκτο. Επίσης έως τότε προσοχή και σε εντάσεις για οικονομικά θέματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και με ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Λέων

Βγάζει τον βιαστικό κι εγωιστικό εαυτό σας στην επιφάνεια το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σήμερα, γι' αυτό προσέξτε τις συγκρούσεις γενικά αλλά και τις διαφωνίες με άτομα εξουσίας, ενώ η επιρροή του θα αρχίσει να υποχωρεί απ' το απόγευμα. Μια μέρα όπου η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά και στη δημόσια εικόνα σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being