Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Μια περίοδος στην οποία έρχονται άνθρωποι στη ζωή σας απ' τα παλιά με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε, με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει επίσης και μυστικά πάθη και σχέσεις. Πιθανόν να δημιουργούνται μέσα σας νέα όνειρα για το πώς θέλετε τις σχέσεις σας. Ίσως πρέπει να γίνουν θυσίες.

Ζυγός

Έρωτες και φίλους απ' τα παλιά φέρνει αυτή τη περίοδο η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μια σύνοδος που επανεκκινεί δυναμικά σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες, όπως επίσης και τη συμμετοχή σας σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα. Αναθεώρηση και νέα κατεύθυνση των σχεδίων σας για το μέλλον.

Σκορπιός

Λόγω της δυναμικής συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, αυτή τη περίοδο επαναδραστηριοποιούνται αποφασιστικά επαγγελματικές συνεργασίες απ' το παρελθόν, όπως επίσης και σχέσεις απ' τα παλιά, οι οποίες παίρνουν νέα, πιο σοβαρή κατεύθυνση μετά από αναθεώρηση. Ο τρόπος που προβάλλεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά επίσης αλλάζει.

Τοξότης

Είναι εποχή δυναμικών επανασυνδέσεων, με την συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη αυτή την περίοδο να ξαναξυπνά τη σπίθα, το πάθος και το νόημα σε παλιές σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή. Φέρνει επίσης επανασυνδέσεις με άτομα απ' το εξωτερικό ή στα ταξίδια σας. Πιθανόν να ξαναξεκινούν νομικές διεκδικήσεις που είχαν αναβληθεί.

Αιγόκερως

Είναι εποχή δυναμικών επανασυνδέσεων, με την συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη αυτή την περίοδο να ξαναξυπνά τη σπίθα, το πάθος και το νόημα σε παλιές σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή. Φέρνει επίσης επανασυνδέσεις με άτομα απ' το εξωτερικό ή στα ταξίδια σας. Πιθανόν να ξαναξεκινούν νομικές διεκδικήσεις που είχαν αναβληθεί.

Υδροχόος

Εποχή επανασυνδέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία συναντά τώρα τον Άρη, μια δυναμική σύνοδος, που αυτή τη περίοδο δίνει νέα ζωή και κατεύθυνση σε παλιές σχέσεις και συνεργασίες. Άφθονο πάθος, ενώ πλέον μετά από αναθεωρήσεις, παίρνονται σημαντικές αποφάσεις σε δεσμούς. Αλλάζουν οι ισορροπίες στις σχέσεις. Δεν λείπουν εγωισμοί κι εντάσεις.

Ιχθύες

Ανθρώπους απ' το παρελθόν φέρνει στη ζωή σας αυτή τη περίοδο η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο και με συνεργάτες, όμως δεν λείπουν κι επανασυνδέσεις με συγγενείς και παλιούς έρωτες. Πιθανόν να προχωρούν δυναμικά κάποιες συνεργασίες που είχαν εγκαταλειφθεί.

Κριός

Κορυφώνεται σήμερα η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, μια σύνοδος πολύ ερωτική, η οποία δίνει έντονη έμφαση στα αισθηματικά σας αυτή τη περίοδο, όπου κυρίως ευνοεί επανασυνδέσεις – παλιές σχέσεις παίρνουν πλέον νέα κατεύθυνση και ζωή. Δημιουργικά project που είχαν αφεθεί προχωρούν. Αποφάσεις σε σχέση με τα παιδιά, εγκυμοσύνη.

Ταύρος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτή τη περίοδο ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας – κάποιες σχέσεις επανακινούνται, πιθανόν με πρόθεση συμβίωσης. Δίνει έμφαση γενικά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου μπορεί να προχωρούν θέματα που είχαν αναβληθεί ή καθυστερήσει, όπως επιδιορθώσεις, ανακαινίσεις, ενοικιάσεις κλπ.

Δίδυμοι

Σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, μια επιρροή που αυτή τη περίοδο φέρνει ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας, κυρίως παλιούς συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες ή φίλους, ενώ οι σχέσεις σας μ' αυτούς παίρνουν ξανά ζωή. Πιθανές και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, με συζητήσεις που δίνουν νέα κατεύθυνση στη σχέση. Συμφωνίες.

Καρκίνος

Ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα και θέματα αποκτημάτων η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι περίοδος με πληρωμές που είχαν καθυστερήσει, ή με αγορές και πωλήσεις που είχαν αναβληθεί. Παράλληλα, ένας παλιός έρωτας μπορεί να ξεκινά πάλι σε νέα, πιο ασφαλή και σταθερή βάση.

Λέων

Η ανάδρομη Αφροδίτη συναντιέται με τον Άρη στο ζώδιό σας, μια πολύ δυναμική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σύνοδος, που αυτή τη περίοδο φέρνει ανθρώπους στη ζωή σας απ' τα παλιά και ξαναρχίζει τις σχέσεις αυτές, με νέο στόχο και κατεύθυνση. Άμεσες αποφάσεις στις σχέσεις, συχνά υπό την καθοδήγηση του πάθους – αυξημένος ερωτισμός και “σπίθα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being