Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στ. Θεοδωράκης: Εμείς θα επιμείνουμε στα προβλήματα των Ελλήνων

Στ. Θεοδωράκης: Εμείς θα επιμείνουμε στα...

Δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού για την προεκλογική περίοδο

"Τα παλιά κόμματα - και τώρα πλέον δικαιούμαστε να συμπεριλαμβάνουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά, που έχει μια κυβερνητική αναφορά γύρω στους 7 μήνες - θέλουν να μεταφέρουν την κουβέντα όχι στα προβλήματα, στους τύπους. Εμείς θα επιμείνουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια προεκλογική μάχη για τα προβλήματα των Ελλήνων, για τα προβλήματα της κοινωνίας. Έχουμε λύσεις. Μπορεί τα προβλήματα να είναι δικά τους αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις λύσεις και να τις προβάλλουμε".

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας την προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τόνισε την ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και σημείωσε: "Θα πρέπει οι συνετές δυνάμεις της χώρας να βοηθήσουν η μία την άλλη ώστε να έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα μετά τις εκλογές και να μην πάμε πάλι σε νέα παλινδρόμηση. Δεν είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, γιατί νομίζουμε ότι στις κορυφές δεν έχουν αλλάξει μυαλά, αλλά νομίζω ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να επιβάλει λύσεις στη σωστή κατεύθυνση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις