Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βάρδα: Ξεκίνησε η αποκατάσταση της «βυθισμένης» γέφυρας

Βάρδα: Ξεκίνησε η αποκατάσταση της «βυθι...

Hλεία

Στην αποκατάσταση της γέφυρας, στην είσοδο της Βάρδας, που από το χειμώνα παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα καθίζησης, προχώρησαν τα συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το έργο τέθηκε σε άμεση προτεραιότητα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την κίνηση αυτή να αποδεικνύεται και με το παραπάνω σωστή, αφού τα συνεργεία, απομακρύνοντας τα χώματα και φτάνοντας στην «ρίζα» του προβλήματος, ανακάλυψαν ότι η ζημιά ήταν πολύ πιο σοβαρή και «απειλούσε» τους διερχόμενους οδηγούς!

Από την κυκλοφορία των οχημάτων όλα αυτά τα χρόνια αλλά και από τους απανωτούς σεισμούς που έχει γνωρίσει η περιοχή μας, το ένα τσιμεντένιο «πόδι» της γέφυρας είχε σπάσει, με τα συνεργεία να ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στην αποκατάστασή του.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Απρίλιο διαπιστώσαμε ότι η γέφυρα είχε πάθει μεγάλη ζημιά και το οδόστρωμα από πάνω παρουσίασε βαθειά καθίζηση. Ενημερώσαμε την Περιφέρεια και αμέσως έγινε αυτοψία από τους αντιπεριφερειάρχες Υποδομών – Δικτύων και Οικονομικών κ.κ. Γιάννη Λύτρα και Λάμπη Αριστειδόπουλο καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο. Λόγω της σοβαρότητας της ζημιάς κινήθηκαν γρήγορα και το έργο ήδη υλοποιείται. Θέλω από την πλευρά μου να τους ευχαριστήσω όπως να ευχαριστήσω και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα που έχουμε μια εξαίρετη και εποικοδομητική συνεργασία. Ο δρόμος αυτός αποτελεί την κύρια είσοδο της Βάρδας, δέχεται καθημερινά τεράστιο όγκο οχημάτων και έπρεπε να αποκατασταθεί άμεσα».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Τάσος Μυλωνόπουλος είπε στη εφ. «Πατρίς»: «Η ζημιά της γέφυρας ήταν πολύ πιο σοβαρή απ΄ ότι μαρτυρούσε η καθίζηση στο οδόστρωμα και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άμεση αποκατάστασή της».

 

 

patrisnews.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις