Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου

Ζώδια

Παρθένος

Φεύγει ο Ερμής απ' το ζώδιό σας και τώρα θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα, για αρκετό καιρό μάλιστα. Έτσι, μέχρι τις 2/11, θα είναι περίοδος με οικονομικές συμφωνίες κι αγοραπωλησίες, ενώ θα έχετε πολλές ιδέες για να ανοίξετε πηγές εσόδων. Η σκέψη σας θα απασχοληθεί με την υλική και οικονομική ασφάλεια, και με θέματα αξιών.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής και θα κάνει ανάλογα επικοινωνιακή τη ζωή σας για παραπάνω από δυο μήνες (έως 2/11 μαζί με την αναδρομή του), ένα διάστημα με πολλές νέες γνωριμίες, επαφές και συμφωνίες, και με πολλές ιδέες. Διαύγεια νου. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Ζωηρή καθημερινότητα γενικά, με αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο για παραπάνω από δυο μήνες (έως 2/11) σας βάζει τώρα σε ένα διάστημα απολογισμών, όπου η σκέψη σας θα απασχοληθεί αρκετά με το να κλείσει θέματα, σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο. Πιθανόν να βγουν σκέψεις μεταμέλειας κι ενοχών. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, περισυλλογή, διαλογισμό. Παρασκήνια.

Τοξότης

Θα δραστηριοποιήσει έντονα τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, κι έτσι έως τις 2/11 θα βρίσκεστε σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό διάστημα, με νέες και παλιές φιλίες, αλλά και με συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Μαθήματα σε ομάδες. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Εντατική επίσης ενασχόληση με το ίντερνετ και γνωριμίες εκεί.

Αιγόκερως

Αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 2/11 θα δώσει την ευκαιρία για επαφές με άτομα εξουσίας, για συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ θα έχετε και πολλές ιδέες. Ταυτόχρονα, θα επικοινωνήσετε αρκετά με το κοινό και θα εκδηλωθείτε πιο πολύ κοινωνικά, όμως θα είστε πιο ευαίσθητοι σε κριτικές.

Υδροχόος

Διαύγεια νου, διάθεση για φιλοσοφία και συγγραφή θα φέρει η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό, ενώ μέχρι τις 2/11 που θα κάτσει εκεί, θα δώσει την ευκαιρία επίσης για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και γνωριμίες ή πάρε-δώσε με ξένους. Έντονη ενασχόληση με σπουδές αλλά και με διδασκαλία, όπως επίσης και με ζητήματα νομικών.

Ιχθύες

Σε διάθεση για ψυχανάλυση και έρευνα θα σας βάλει για παραπάνω από δυο μήνες η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ένα διάστημα στο οποίο θα ανακαλύψετε διάφορα μυστικά που αφορούν εσάς και άλλους. Ίντριγκες. Επίσης, έως τις 2/11 θα φέρει έντονη ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, εφορία, κληρονομικά ή άλλα οικονομικά θέματα.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό ανοίγει μια περίοδο αρκετά κοινωνική, με νέες γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα κάτσει αρκετά στο ζώδιο αυτό (έως 2/11) λόγω της ανάδρομης κίνησης που πρόκειται να κάνει. Για παραπάνω από δυο μήνες λοιπόν, η σκέψη σας θα βρίσκεται στους άλλους και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει αρκετή κινητικότητα στην καθημερινότητά σας και στον εργασιακό χώρο για παραπάνω από δυο μήνες, όμως να αναμένετε και καθυστερήσεις ή ακυρώσεις στα επαγγελματικά μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει ανάδρομος. Επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας, ενημέρωση για υγεία και διατροφή.

Δίδυμοι

Ο πλανήτης σας, Ερμής, αλλάζει ζώδιο σήμερα και για παραπάνω από δυο μήνες θα ζωηρέψει τον αισθηματικό τομέα, όπου θα φέρει γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις, αλλά και επανασυνδέσεις μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει ανάδρομος. Έως τις 2/11 επίσης θα έχετε αρκετές δημιουργικές ιδέες. Η σκέψη σας θα εστιαστεί αρκετά στα παιδιά.

Καρκίνος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και για παραπάνω από δυο μήνες θα φέρει κινητικότητα στον τομέα του σπιτιού. Έτσι, μέχρι τις 2/11 θα είναι ένα διάστημα με μετακομίσεις, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις, αγοραπωλησίες κλπ, ενώ θα είναι και περίοδος όπου το σπίτι σας ενδέχεται να γίνει κέντρο διερχομένων! Επιστροφή στις ρίζες. Εντατική αναπόληση του παρελθόντος.

Λέων

Σας βάζει σε μια αρκετά επικοινωνιακή περίοδο η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα μέχρι τις 2/11, ένα διάστημα με πολλές νέες γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές αλλά και συμφωνίες. Ταυτόχρονα θα είναι περίοδος μάθησης, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος, ιδεών. Εποχή επίσης με πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being