Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τango «Στο Φως του Φεγγαριού», στο Μουσείο Ακρόπολης

Τango «Στο Φως του Φεγγαριού»,  στο  Μου...

29 Αυγούστου

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού «Στο Φως του Φεγγαριού», στον οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το ολόγιομο φεγγάρι (στις 29/8 ) με την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis» και ο προαύλιος χώρος του (από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ.) θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα για να υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.

Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες tango και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό εκείνη τη μέρα από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριό του (τηλεφωνικές κρατήσεις: 2109000915 ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View