Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου

Ζώδια

Λέων

Η Αφροδίτη που διατρέχει ανάδρομα το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια ωραία όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις αλλά και απρόσμενα ταξίδια και περιπέτειες σε νέα μέρη, κάτι που σας ανανεώνει ιδιαίτερα. Ανανέωση και στα συναισθήματα, όπως και στην εμφάνισή σας. Ανέλπιστα έσοδα.

Παρθένος

Μια όψη που φρεσκάρει τον ψυχικό σας κόσμο και ξεμπλοκάρει τα συναισθήματα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα σας κάνει να αφήσετε πίσω πικρίες και θυμούς, να συγχωρέσετε και να δείτε τα πράγματα και το παρελθόν πιο αποστασιοποιημένα. Πιθανές απρόσμενες, κρυφές σχέσεις κι επανασυνδέσεις. Απρόσμενη επίσης οικονομική ενίσχυση.

 

Ζυγός

Αρκετά καλή για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή η όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις κι επανασυνδέσεις, σε ωραίο κλίμα και με απελευθερωμένα συναισθήματα. Μια επιρροή που ωθεί τις σχέσεις σε πρόοδο, αλλά ευνοεί κυρίως επανασυνδέσεις, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης.

 

Σκορπιός

Περίοδος επανασυνδέσεων μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου με την ανάδρομη Αφροδίτη, τόσο σε επίπεδο ερωτικό, όσο και σε συνεργασίες. Τώρα δε που κορυφώνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνει αναπάντεχους έρωτες κι επανασυνδέσεις στη ζωή σας, ενώ αυτές τις μέρες βελτιώνει ανέλπιστα και επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες, όπως και τα οικονομικά.

 

Τοξότης

Συνεχίζει να είναι περίοδος επανασυνδέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη (μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου), ενώ τώρα με το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φαίνεται να κεραυνοβολείστε! Πιθανές λοιπόν αυτές τις μέρες ξαφνικές επανασυνδέσεις και με ανθρώπους απ' το εξωτερικό. Απρόσμενα κι ανανεωτικά ταξίδια, διασκέδαση, παιχνίδι, περιπέτειες. Ανέλπιστα έσοδα.

Αιγόκερως

Νιώθετε να ξεμπλοκάρει η ψυχολογία σας και τα συναισθήματα να γίνονται πιο θετικά αυτές τις μέρες με την ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια ανανεωτική επιρροή, η οποία επίσης βελτιώνει αναπάντεχα τις σχέσεις, είτε οικογενειακές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Πιθανές ανέλπιστες, θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικά.

 

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, ενώ αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού έχετε διάφορες ευχάριστες κι αναπάντεχες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα κι επανασυνδέσεις. Μια επιρροή που κάνει τα συναισθήματα υγιή, φιλικά, όσο πρέπει αποστασιοποιημένα, κάτι που φέρνει ισορροπία στις σχέσεις, ενώ σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή. Απρόσμενα ταξιδάκια και βόλτες.

 

Ιχθύες

Τονώνεται ανέλπιστα ο οικονομικός σας τομέας αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει απρόσμενα έσοδα. Είναι επίσης μια επιρροή που βελτιώνει τις εργασιακές συνθήκες αλλά και την υγεία, πιθανόν με κάποιες βελτιώσεις και προσαρμογές σε μεθόδους, συνήθειες, διατροφή. Θετική επιρροή και για σχέσεις και συνεργασίες.

 

Κριός

Ερωτικές εκπλήξεις φέρνει αυτές τις μέρες η ωραία όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή ιδιαίτερα ανανεωτική για τις σχέσεις, ενώ μπορεί και να ερωτεύεστε κεραυνοβόλα! Βέβαια, επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, ευνοεί κυρίως τις επανασυνδέσεις. Η όψη αυτή φέρνει επίσης ανέλπιστα έσοδα και απρόσμενες στιγμές χαράς και διασκέδασης.

 

Ταύρος

Μια ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες ξεμπλοκάρει κι ανανεώνει τον συναισθηματικό σας κόσμο, αφήνετε πίσω αρνητικότητες του παρελθόντος, κι έτσι βελτιώνονται και οι σχέσεις. Ξαφνικές επανασυνδέσεις με ανθρώπους απ' το παρελθόν. Βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις και έξτρα οικονομική ενίσχυση.

 

Δίδυμοι

Ευχάριστες κι αναπάντεχες ερωτικές, φιλικές ή άλλες συναντήσεις αλλά και μηνύματα ή τηλέφωνα φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που ανανεώνει δεσμούς, κάνει τα συναισθήματα θετικά και όμορφα στις σχέσεις, με σωστή δόση αποστασιοποίησης. Ωραίες κι απρόσμενες βόλτες και ταξιδάκια.

 

Καρκίνος

Καλά πάνε τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες με την θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει απρόσμενα έσοδα, αλλά και ανέλπιστες, θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, με τη βοήθεια και του ίντερνετ ή της τεχνολογίας αλλά και των γνωριμιών σας. Απρόσμενα δώρα ή αγορές που σας ενθουσιάζουν επίσης. Ερωτικές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being