Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Μπουρίνι ήταν και πέρασε- Χαλάζι ακόμη και στην Παραλία- Με δύο ώρες καθυστέρηση ο απόπλους κρουαζιερόπολοιου στο Κατάκολο

Δυτική Ελλάδα: Μπουρίνι ήταν και πέρασε-...

Φεύγουν οι λουόμενοι από την παραλία

Nεώτερη ενημέρωση: Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να αποπλεύσει με καθυστέρηση δύο ωρών απο το λιμάνι του Κατακόλου, το κρουαζιερόπλοιο, Queen Victoria λόγω των θυελλωδών βορειοανατολικών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή με ένταση 8 μποφόρ και μεγαλύτερες ακόμα ριπές. Οι άνεμοι, όπως γράφει το ilialive πίεζαν στον προβλήτα το πλοίο και χρειάστηκε για δύο ώρες η συνδρομή του ρυμουλκού "Αλφειός" που συγκρατούσε με πίεση το πλοίο για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, ενώ και οι μηχανές του πλοίου δούλευαν ασταμάτητα για να κρατηθεί κόντρα στον άνεμο.

Τελικά το πλοίο απέπλευσε από τις πέντε που ήταν προγραμματισμένο στις εφτά το απόγευμα.

 

Νεώτερη ενημέρωση: Ένα δυνατό μπουρίνι πλήττει αυτή την ώρα την Πάτρα και μουσκεύει τους δρόμους της παραπέμποντας σε χειμώνα.  Η βροχή πέφτει ορμητική και σε μεγάλη πυκνότητα υπό τους ήχους αστραπών.

-Δυναμική...επανεμφάνιση για τα μαύρα σύννεφα, τα "μπουμπουνιτά" και τους κεραυνούς στην Πάτρα την τελευταία ώρα. Οι άνεμοι επίσης είχαν από νωρίς αρχίσει να σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή ως προάγγελος της βροχής που θα ακολουθήσει.

Για δεύτερο απόγευμα ο καιρός χάλασε τα σχέδια των λουόμενων που επιθυμούσαν να καθίσουν στην παραλία μέχρι το βράδυ αφού οι περισσότεροι αρχίζουν να μαζεύουν τις πετσέτες και προσπαθούν να βρουν ένα πιο ασφαλές μέρος για να προστατευτούν από τη βροχή.

*Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή της Παραλίας Πατρών, η μπόρα ήταν έντονη και δυνατή και συνοδευόταν από αστραπές και βροντές και σε ορισμένες στιγμές και από χαλαζόπτωση, γεγονός που παραξένεψε τους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους χαρακτήρισαν την καλοκαιρινή αυτή μπόρα χειρότερη και από χειμωνιάτικη. Επίσης το έντονο καιρικό φαινόμενο συνοδεύτηκε και από αέρα.

Σκοτείνιασε η Πάτρα- Δείτε τη θερινή... βαρυχειμωνιά πάνω από τον Πατραίκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις