Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δωρεάν πρόγραμμα γνωριμίας με τη μουσική από Σεπτέμβρη στο Ωδείο της Πολυφωνικής Πατρών

Δωρεάν πρόγραμμα γνωριμίας με τη μουσική...

Θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτου ηλικίας, να παρακολουθήσει δωρεάν, όποιο μουσικό όργανο επιθυμεί

Ένα πρωτότυπο Δωρεάν πρόγραμμα για τη γνωριμία με τη Μουσική, από ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, διοργανώνει και υλοποιεί το Ωδείο του Ομίλου της Πολυφωνικής Χορωδίας (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το πρόγραμμα με τίτλο «Σεπτέμβρης της Μουσικής- Γνωριμία με τη μουσική και τα μουσικά όργανα», θα μπορεί ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτου ηλικίας, να παρακολουθήσει Δωρεάν, το μάθημα που τον ενδιαφέρει και για το οποιοδήποτε όργανο, από τους εξειδικευμένους καθηγητές του Ωδείου, από 7 έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Επίσης θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει όλες τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού.

Προϋπόθεση της παρακολούθησης των ΔΩΡΕΑΝ αυτών μαθημάτων, είναι η εγγραφή του στη Γραμματεία του Ωδείου μέχρι την 7η Σεπτεμβρίου (αιτήσεις τηλεφωνικώς η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνονται δεκτές) και να πρόκειται για άτομο που δεν έχει φοιτήσει άλλη φορά στις Σχολές του Ωδείου της Πολυφωνικής.

Πληροφορίες καθημερινά, πρωί και απόγευμα, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 222.248 και 2610 279.679. www.polyphonikipatras.gr

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture