Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινός δημοσιογράφος στο "all star" video clip του Γιώργου Δούκα! -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πατρινός δημοσιογράφος στο "all sta...

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο «Να σε χαίρεται»

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip για το νέο τραγούδι του Γιώργου Δούκα. Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο  «Να σε χαίρεται» σε μουσική  Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους του  Γιώργου  Δούκα.

Πασίγνωστοι φίλοι του βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής προκειμένου να συμμετάσχουν στο video clip το οποίο βασίστηκε σε μια του σκηνοθέτη Αντώνη Αντωνίου, που, σε συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαεμμανουήλ έγινε πράξη.

Το video clip μας περιγράφει σκηνές ενός γαμήλιου γλεντιού με διάσημους πρωταγωνιστές και απρόοπτες εξελίξεις.

Στο ρόλο της νύφης η Μπέσυ Μάλφα και του γαμπρού ο Ρένος Χαραλαμπίδης, συμπέθεροι (από την πλευρά του γαμπρού) η Τζέσυ Παπουτσή και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, και (από την πλευρά της νύφης) η Νέλλη Γκίνη.

Στο video clip βλέπουμε ακόμα :

Κουμπάρα η Ρέα Τουτουντζή και καλεσμένοι η Tαμίλα Κουλίεβα , η Κάτια Νικολαϊδου, ο Μάνος Πιντζής, ο Φώτης Σπύρος, η Ρία Τσίγα, ο Χρήστος Τριπόδης κ.α.

Και ξαφνικά εμφανίζεται ο πρώην σύντροφος της νύφης-το ρόλο υποδύεται ο Αντώνης Βλοντάκης και διεκδικεί τη νύφη, αλλά και μία περίεργη δημοσιογράφος-η Ζίνα Κουτσελίνη- που αναστατώνει τους πάντες κ τα πάντα, ενώ ο τραγουδιστής-Γιώργος Δούκας- συνεχίζει να τραγουδάει «Να σε χαίρεται»!

Στο video clip συμμετέχει και ο πατρινός δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου, ο οποίος συνοδεύει την Κάτια Νικολαϊδου. Μάλιστα η συμπεριφορά του την «αναγκάζει» να τον χαστουκίσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight