Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 31 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 31 Ιουλίου

Ζώδια

Λέων

Στο ζώδιό σας ξαναγυρνά σήμερα η Αφροδίτη καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα δώσει την ευκαιρία για επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες ή συνεργάτες αλλά και με άτομα εξουσίας. Ταυτόχρονα, θα αναθεωρήσετε την εμφάνισή σας και το τι κάνετε για να είστε ελκυστικοί.

Παρθένος

Φεύγει σήμερα απ' το ζώδιό σας η Αφροδίτη, γυρνά πίσω στον Λέοντα καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα κάνετε διάφορους απολογισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένα διάστημα με πιθανές κρυφές επανασυνδέσεις ή με συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε.

Ζυγός

Επιστρέφει στον Λέοντα σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη, γι' αυτό μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή έρωτες. Επίσης είναι πιθανό να συμμετέχετε ξανά σε ομάδες ή συλλόγους που είχατε αφήσει, κυρίως καλλιτεχνικού ή αισθητικού ενδιαφέροντος. Αναθεώρηση σχεδίων.

Σκορπιός

Γυρνά πίσω στον Λέοντα σήμερα η Αφροδίτη καθώς κινείται ανάδρομα, γι' αυτό μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να φέρει επανασυνδέσεις με παλιούς συνεργάτες και με άτομα εξουσίας. Στο διάστημα αυτό πιθανόν να αναθεωρήσετε πράγματα στις σχέσεις σας και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό. Αναθεώρηση και του κοινωνικού και δημόσιου προφίλ σας.

Τοξότης

Εποχή επανασυνδέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη που επιστρέφει σήμερα στον Λέοντα, η οποία μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να φέρει παλιούς έρωτες στη ζωή σας αλλά και άτομα απ' το εξωτερικό τα οποία έχετε να δείτε καιρό. Ταυτόχρονα θα αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία ζωής σας. Αναβολές και αναθεωρήσεις και σε νομικά θέματα.

Αιγόκερως

Βαθύτερους απολογισμούς στις σχέσεις αλλά κι ερωτικές επανασυνδέσεις φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη που επιστρέφει τώρα στον Λέοντα, ενώ μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα αναθεωρήσετε το κατά πόσο οι αξίες σας είναι συμβατές με αυτές του συντρόφου. Πιθανή επιστροφή χρημάτων στο διάστημα αυτό, αλλά κι αναβολές επενδύσεων.

Υδροχόος

Επανασυνδέσεις φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη που επιστρέφει σήμερα στον Λέοντα, η οποία μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα σας ωθήσει να δώσετε νέα ευκαιρία σε παλιές σχέσεις, ερωτικές, φιλικές ή με κάποιους συνεργάτες. Το σίγουρο είναι ότι αναθεωρείτε τον τρόπο που κάνετε σχέσεις και τις αξίες σας.

Ιχθύες

Λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης που ξαναμπαίνει σήμερα στον Λέοντα, είναι πιθανό μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να επιστρέψετε σε κάποια παλιά δουλειά ή να συνεργαστείτε ξανά με παλιούς συναδέλφους. Πιθανές επίσης κι ερωτικές επανασυνδέσεις απ' το χώρο δουλειάς. Αναθεώρηση ζητημάτων υγείας και διατροφής με πιθανή βελτίωση λόγω νέων προσαρμογών.

Κριός

Η Αφροδίτη ξαναμπαίνει σήμερα στον Λέοντα καθώς κινείται ανάδρομα, κι έτσι μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα φέρει την ευκαιρία για ερωτικές επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα θα κάνετε μια αναθεώρηση του τι είναι έρωτας, πως πρέπει να φλερτάρετε αλλά και της δημιουργικότητας κι εμφάνισής σας.

Ταύρος

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα με την ανάδρομή της κίνηση, είναι πιθανό μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να φέρει ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας, κυρίως άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ενώ μπορεί να επιστρέψετε και στις ρίζες σας. Αναπόληση του παρελθόντος και παλιών σχέσεων. Επιδιορθώσεις στο σπίτι. Αποφύγετε μετακομίσεις.

Δίδυμοι

Ανθρώπους απ' τα παλιά και διάφορα reunion με συμμαθητές και συγγενείς φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη που ξαναμπαίνει σήμερα στον Λέοντα, ενώ επίσης μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μέρη στα οποία είχατε πάει ξανά στο παρελθόν. Στο νου σας γίνεται αναθεώρηση σχέσεων. Ίσως ξαναπιάσετε μαθήματα/σεμινάρια που είχατε αφήσει.

Καρκίνος

Καθώς κινείται ανάδρομα η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα στον Λέοντα και θα δώσει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, γι' αυτό έως τις αρχές Σεπτεμβρίου ενδέχεται να σας επιστραφούν χρήματα ή να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις που είχαν αναβληθεί. Στο διάστημα αυτό θα αναθεωρήσετε τις αξίες σας και τι σημαίνει για εσάς υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being