Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκλήρωθηκε το 1ο Καλοκαιρινό Camp της Ε.Α.Π

Πάτρα: Ολοκλήρωθηκε το 1ο Καλοκαιρινό Ca...

Πολλοί γονείς εμπιστεύτηκαν το Camp

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή 17/7/2015 το 1ο Καλοκαιρινό camp της Ε.Α.Π., σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα όπου η κρίση έχει χτυπήσει την…….πόρτα όλων των κατοίκων της Ελλάδας.

Το camp της ομάδας μας, παρόλο που διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά, εμπιστεύτηκαν πολλοί γονείς και πέτυχε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του, αυξάνοντας μέρα με την μέρα τις συμμετοχές των παιδιών που το παρακολούθησαν.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, συνδυάζοντας τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη μάθηση.

Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ αναφέρει

"Σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τους γονείς που μας εμπιστευτήκαν, όσο και τους συντελεστές του (Γιατρό, Καθηγητές Φ.Α., προπονητές, παιδαγωγούς, κ.α.) που καθημερινά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του.

Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, τα Μουσικά Εκπαιδευτήρια ΘΕΟΔΩΡΟΥ, το Διατροφικό Εργαστήριο Ευτροφία και το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ, για την ουσιαστική στήριξη και τη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος, καθώς και τους παρασκευαστές-προμηθευτές του δεκατιανού, (ΦΑΣΟΛΟΙ, ΑΣΚΟΥΝΗ και ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟ).

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ακόμη, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους Κοινωνικούς Λειτουργούς Εν τάξει, για την αποδοχή της πρόσκλησή μας και την ενημέρωση που παρείχαν στους μικρούς αθλητές μας κατά τη διάρκεια του camp.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ραντεβού την επόμενη χρονιά, για το 2ο Καλοκαιρινό camp της Ε.Α.Π."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις